SEAL OF SUN 10DG RING
Silkroad Online Katıl Kazan Etkinliğinde 20gün tıkladım ve kazandım hiç sun ürünüm olmamıştı sonunda oldu.
sun 90 lvl = 23.9
11 dg 101+6 = 24.3
kısacası sun +6 yaptım mı taş gibi olacak item gayet güzel oldu bu işte 💃
- Resim Silinmiş.
SEAL OF SUN 10DG RING
· 20 Yanıt · 6.0K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
1 int,1 str kaybın olacak bir de bu özelliklere ek olarak 🕵️
omg onu duydum ya olay bitti asla kullanma wahh çöp oldu desene summer2:
Sen Artık su silahı + denesen yuzukler yerine xD
tırsıyorum kardeşim 3 kere +6 denedim yandı bitti kül oldu astral ve immo aldım 2 kere gitti gene aldım öylece kuzu gibi duruyorlar pre basmadan +6 olmayacak hadi +6 oldu +7 denemek şart onun yerine diyorum +2 çakayım +7de kalsın kurtulayayım bu ızdıraptan makara:
basayım mı pre almadan harbiden ne dersin whiteangel
T
TillDoomsDAY
⭐ 17y
omg onu duydum ya olay bitti asla kullanma wahh çöp oldu desene summer2:
evet oran dalga geçilebillecek bir oran ama novaya + basıp,özelliklerini yükseltmek varken gereksiz diye düşünüyorum.Neyse herkesin oyun anlayışı farklı,kolay gelsin okan bey 👋
ps:artık şu silaha da yoğunlaşmalısın,+5 iken ağlar o item yav 😆
tırsıyorum kardeşim 3 kere +6 denedim yandı bitti kül oldu astral ve immo aldım 2 kere gitti gene aldım öylece kuzu gibi duruyorlar pre basmadan +6 olmayacak hadi +6 oldu +7 denemek şart onun yerine diyorum +2 çakayım +7de kalsın kurtulayayım bu ızdıraptan makara:
Presiz basılmaz 😴
Hacım walla ben 3 kere +7 bastım presiz lucky dressiz 3 immo gitti 😄 sans ya immo olsun paran olsun bas gitsin yakısmıyor +5 o silaha 😊
walla okan abi pre sart önceden böle değildi presiz +7 Basılıyordu gene yıne bır zımbırdı yaptılar olmuyor..
sana kalmış içinden öyle geçiyorsa bas gitsin 😎 makara:
bana sorarsan yazık olur o kadar almışsın +10 felaket yakışır cool2:
bana sorarsan yazık olur o kadar almışsın +10 felaket yakışır cool2:
Sun ring bi işe yaramaz önemli olan arena coinlerle alınan takıları almak.Az kaldı bende immortality set dizicem gaiada 1 parçada mısır takı eksiğim kaldı 😜
abi alet bas bana diyor sen hiç bas bana diyen bi hatunu öylece bekletirmisin? artı basmak seks gibi senin daha iyi bilmen lazım 😁
bu acc boundları kıra biliyormuyuz
ben sun +5 yaptım kullanıyorum 101+7 den daha iyi 0% haldeiken 1 str 1 int bana gore makul bi rakam ancak absorve çok daha onemli o yuzden kullanıyorum takıları
ps: +6 dene tutarsa +7 dene dusunme bende 2 kez +6 1 kez +7 de patlattım hep ilk seferde gitti imortallar şans işi pre plus almaya degmez bence
ps: +6 dene tutarsa +7 dene dusunme bende 2 kez +6 1 kez +7 de patlattım hep ilk seferde gitti imortallar şans işi pre plus almaya degmez bence
X
X_HeaveN_X
⭐ 16y
Okan abi sun icin tebrikler fakat bana kalırsa +5 +2 adv koy +7 jilet gibi parlıyor 😄 Bana kalırsa Ugrasma derim 😊
Expert package al o da aynı şansı veriyor.(%5)
bide 1 günlük dress al %4 lucky bas (eğer lck dressin yoksa)
sonra rahat rahat bas.
bide 1 günlük dress al %4 lucky bas (eğer lck dressin yoksa)
sonra rahat rahat bas.
SEAL OF SUN 10DG RING
Silkroad Online Katıl Kazan Etkinliğinde 20gün tıkladım ve kazandım hiç sun ürünüm olmamıştı sonunda oldu.
sun 90 lvl = 23.9
11 dg 101+6 = 24.3
- Resim Silinmiş.
ondan bendede oldu şimdi ...... 😘
SEAL OF SUN 10DG RING
sun 90 lvl = 23.9
11 dg 101+6 = 24.3
- Resim Silinmiş.
Abi bir resim koyuyorsun bilgisayar 15 dakikada zor açıyor 😆
Ben de bugün Sun Necklace'ımı aldım. 😎
Acc boundlara nedense + kolay tutuyor gibime geldi +7 giderim bunlarla immosuz ne olursa artık kupe kayboldu necklace ve ring bakıcaz
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap