CIMBOM ' sayfasıyla beraber bu son paylaştıklarının altına #Galatasaray gibi yorumlar atıyorduk,benim hiç huyum değil fakat eğlencesine attım ve 2dakika sonra banlandım 😁 😁
DurumLink

.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Bizim milletimiz bazı şeyleri çok abartıyor buda saçmalığın dibine vurulmasını sağlıyor. 🤔

Erqen StyLa
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Gereksiz etkinlikler şehitler için bu kadar kenetlenmeyen bir toplumun futbol için kenetlenmesi..
Gereksiz etkinlikler şehitler için bu kadar kenetlenmeyen bir toplumun futbol için kenetlenmesi..
yoo şehitler içinde kenetleniyoruz gaza gelip şehir meydanında yürüyüş yapıp evlere dağılıyoruz başka ne yapıcaz ki 🤔
Gereksiz etkinlikler şehitler için bu kadar kenetlenmeyen bir toplumun futbol için kenetlenmesi..
yazdığını gözün görsün. Sesli oku kulağın duysun. İl il saymayacağım sana yurdun dört bir yanında yürüyüşler yapıldı eylemler düzenlendi binlerce insan sokaklarda yürüdü şehitler için. Sen ise gelmiş burada futbolla bunu karşılaştırıyorsun üstelik gereksiz saçma bir şeyle. Ne olmuş ? Alt tarafı gidip schalke'nin sayfasına galatasaray yazmış. Bu mu senin kenetlenme dediğin 2sini karşılaştırdığın. Bırak gözünü seveyim yapma.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap