S SuperTroNicS ⭐ 19y 17 yil once #141 çok güzel calısma well done! TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
İ İTEVLADI ⭐ 18y 17 yil once #142 Virtual Box'ta deneyecem artık. Yine o garip hata gelirse >>> format.com 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkprince ⭐ 17y 17 yil once #143 bi sorun var bot tamam güzel kasıyo ama şehirde npc lerde çok bekliyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkprince ⭐ 17y 17 yil once #144 at alıyo ama binmiyo öle bekliyo nedense bunun çözümünü bilen varmı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F fy_fatih ⭐ 19y 17 yil once #145 nodc varsa ben niye her traffic yediğimde dc oluyomrespect in verdiği linkteki sbotu kullanmadığımdan dolayı olabilirmi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D darksprits ⭐ 18y 17 yil once #146 teşekkürler. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
İ İTEVLADI ⭐ 18y 17 yil once #147 no comment *_* TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X XER0 ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #148 - Resim Silinmiş. 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _BekBaz_ ⭐ 18y 17 yil once #149 bende hata veriyo çalıştıramadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HastaHerif123 ⭐ 18y 17 yil once #150 hacım mrk ettim her hafta güncellenecekmi bot cvp bekliorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A aboo ⭐ 19y 17 yil once (düzenlendi) #151 - Resim Silinmiş.Merhaba arkadaşlar bot 2 ssat önceye kadar çalışıyordu. Şimdi çıktım ve yukardaki hatayı alıyorum giremiyorum. Nedeni ne olabilir??TRY a basınca bu uyarı penceresi açılıyor... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkprince ⭐ 17y 17 yil once #152 botla kasıyodum dc yedi tekrar girmeye çalışıyorum fakat your reached your trial limitation and you are unable to continue trying it diye bir hata alıyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
| |_YakOx33_| ⭐ 18y 17 yil once #153 evet bendede bu sorun cıkmaya basladı 40dk once hıcbı problem yoktu 🎭 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkprince ⭐ 17y 17 yil once #154 OFFFFFFFFF TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #155 Bura hata bölümü değil hatalarınızı Sbot bölümünde paylaşın bu sadece bir program paylaşımı.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S StickControl ⭐ 19y 17 yil once #156 Bura hata bölümü değil hatalarınızı Sbot bölümünde paylaşın bu sadece bir program paylaşımı..olur. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T turkprince ⭐ 17y 17 yil once #157 ya noldu bota hep hata veriyo TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
N N0F3AR ⭐ 19y 17 yil once #158 Tek Kelime İle Süpersin Respect... TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M MaPaP4 ⭐ 19y 17 yil once #159 Tek Kelime İle Süpersin Respect...+1 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y yaramazbesler ⭐ 17y 17 yil once #160 hayırlı olsun fakat try dedimsbot 1 kere çalıştı fakat ondan sonra satın almamı istiyor limitiniz doldu dior yardım pls TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil