Icerige atla
Extraloob

SBot Crack By Respect [ 4 Mayıs 2009 ]( Video anlatım )

· 364 Yanıt · 30K görüntüleme · Sayfa 5 / 19
Yanıtlar
L
Leet1 OP ⭐ 19y
bu s bot penceresini saklamak istiyorum sro client hide gibi bi program hmn yazabilcek arkdş varmı ? yada böyle bişi mümkünmü

Sbot da client saklama mevcut zaten sağ tarafta '' Hide Client '' var.
L
avastın bulduğu virus nedir ?
H
HadiBe ⭐ 17y
Zaten anca doruları söyleyince mesajları silersiniz ve banlarsınız accountları doğruları söylüyoruz ya 😄 helal osun size birde mesaj konu silme yok diyorsunuz (Küfür Etmicem Siz Anlarsınız artıq) gidin.Arklar bu crack cok onceden cıktı yani rescept denilen şahıs cıkarmadı ve bunu bile bile son gun koydular yarın updateden sonra Bot Boom 😊 size İyi kasmalar
H
HadiBe ⭐ 17y
Zaten anca doruları söyleyince mesajları silersiniz ve banlarsınız accountları doğruları söylüyoruz ya 😄 helal osun size birde mesaj konu silme yok diyorsunuz (Küfür Etmicem Siz Anlarsınız artıq) gidin.Arklar bu crack cok onceden cıktı yani rescept denilen şahıs cıkarmadı ve bunu bile bile son gun koydular yarın updateden sonra Bot Boom 😊 size İyi kasmalar
.NET
.NET ⭐ 19y

Sen salak mısın yoksa öyle mi gösteriyosun?
alıntımı kendi calısmanızmı?

Sbotu crackleyip parayla satmak isteyenlerin botunu crackledim

dolayısıyla kendi çalışmamız

Burada ne yazılmış?
[F New]Solo Gitarist
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Virüstotal Sonuçları orda duruyor ilk sayfaya bak ! -.-
.NET
.NET ⭐ 19y
@HadiBe
Güle güle 😉
[F New]Solo Gitarist
D
DaNG3R ⭐ 19y
ya bu toplama yapmıyor ? iki saat ayarlarınımı yapcaz onu topla onu toplama :S
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Cevap vermeyin şunlara..Kıskançlarından çatlayıp gitsinler her zamanki gibi ^^
L

Virüstotal Sonuçları orda duruyor ilk sayfaya bak ! -.-

Tmm ama avast ta antivirus
.NET
.NET ⭐ 19y
LanBiGit ip ban atıldı.
[F New]Solo Gitarist
L
Leet1 OP ⭐ 19y
İyi oldu bıktık kıskançlık dolu spamlarını silmekten ^^
B
respect botun üstüne iyi yatmışsın he 😄
B
botu ilk cracklayanı soyleyeyım size çinli bi çocuk önceden tbotta calısıyordu... orginal sbot gibi aylık 12 tl den satılıyor... ve 1 günlük free yaptılar benim tanıdıgım bi kaç kişi tekrar crackladı o botu oyun parasınada ben sattım Payitaht ^^
L
Leet1 OP ⭐ 19y
respect botun üstüne iyi yatmışsın he :D

Anlatamıyoruz sanırım..

Biz o bahsettiğiniz şeyi ilk çıktıgı günden beri biliyoruz bize onu bunu öğretmeye kalmışmayın.

O sadece 1 günlüktü gelip geçiciydi bizde aldık bu hale getirdik..

Salı gününden sonra ne olur bilemem ama ben ve arkadaşlarım 2 gün test ettik hiç bir sorun yok..

umarım anlatabildim umarım bu açıklamayı birdaha yazmak zorunda kalmam.
D
DaNG3R ⭐ 19y
bu s bot penceresini gizlememe yardım edecek biri yokmu ?? autouit le hmn halledilebilir programlama bilmediimden dolayı yapamıyorum :S
B
kardeşim sen onu bu hale getirmedin burda isim vermek istemiyorum o yüzden botu sahiplenme !!!
.NET
.NET ⭐ 19y
kardeşim sen onu bu hale getirmedin burda isim vermek istemiyorum o yüzden botu sahiplenme !!!

Lütfen isim ver 😉
[F New]Solo Gitarist
B
ertan KURT o_O
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Saçma sapan kıskanç hareketleriniz ile hiç bir yere varamazsınız

Ertan Kurt kim sen Kimsin Ertan kim ben ondan çalayım

Gidin başımdan alayınız

Noobs ya cracklerini çalmışım Pc açmayı biliyormusunuz ? 😄

Sen şimdi böyle yapınca Liderin Ertan değer kazandı bizim değerimiz düştü uu sen kazandın aahaha kıskançlarından çatlamak v2

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: