hatırlarsan ben yarışma düzenlemiştim en cok global ı atan kişiye çarı vericektim duyurular bölümündde iken siz onu başka yere cektiniz ve kimse ilgilenmedi + ben size söyledim tekrar çekilsin diye.. neyse önem li deil artı k olan oldu saat 6 da çar arkdaşımıza verilicekti o kadar söyledim ama tekrar diyorum öemli deil sağlık olsun SaNSuR arkadaşımıza çarı verin ...
viewtopic.php?f=328&t=94977 adres burası
Saygı değer okan abim bakar mısın CoK önemLi
· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
bakar mısın okan abi
kuzum ne diyorsun sen, charı verdin gerisi beni alakadar eder istediğim yarışmayı yapar kazanana veririm yok globalmiş yok şuymuş ne diyorsun sen.
kuzum ne diyorsun sen, charı verdin gerisi beni alakadar eder istediğim yarışmayı yapar kazanana veririm yok globalmiş yok şuymuş ne diyorsun sen.
viewtopic.php?f=328&t=94977
Global atarak SaNSuR ' ün kazandığı charı diyor . E , herhalde verilecektir 😆
verin adamın charını diyorum bende işte 😄
Kim senin eziq charın için global atar?
Biraz daha saygılı bi yorum yapamazmıydın sen global atmassan atma başkaları için boyle soylemen doğru değil
Kim senin eziq charın için global atar?
Lutfen kırıcı konusmayalım.
Türkçe'yi ve saygıyı öğrenip yarın gelmeniz dileğiyle. 👋
önemli abi adamın çarını verin ayıp oldu adama adam uyumadı resmen bekliyordu oda çar okan abide olduğu için verilsin çar ..
extraloob size iyi sabır gösteriyor.Şimdiye bana kalsa,karakterini sana geri verir,şu foruma girmemen için elimden geleni yapardım!
extraloob size iyi sabır gösteriyor.Şimdiye bana kalsa,karakterini sana geri verir,şu foruma girmemen için elimden geleni yapardım!
😄
abi niye ki çar adamda yarışma yaptık herşeyi o düzenledi ve süre bitti işte ...
ok charını ver o vakit nasıl olsa charın bilgileri aynı değiştirmedim ver talihli kişiye.
tamam öyle desene ... bende ama bilgileri dur bakayım neydi 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap