Icerige atla
Extraloob

Saygı değer okan abim bakar mısın CoK önemLi

· 14 Yanıt · 1.5K görüntüleme
S
Seppuku OP ⭐ 18y
hatırlarsan ben yarışma düzenlemiştim en cok global ı atan kişiye çarı vericektim duyurular bölümündde iken siz onu başka yere cektiniz ve kimse ilgilenmedi + ben size söyledim tekrar çekilsin diye.. neyse önem li deil artı k olan oldu saat 6 da çar arkdaşımıza verilicekti o kadar söyledim ama tekrar diyorum öemli deil sağlık olsun SaNSuR arkadaşımıza çarı verin ...

viewtopic.php?f=328&t=94977 adres burası
14 Yanıt
S
Seppuku OP ⭐ 18y
bakar mısın okan abi
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
kuzum ne diyorsun sen, charı verdin gerisi beni alakadar eder istediğim yarışmayı yapar kazanana veririm yok globalmiş yok şuymuş ne diyorsun sen.
M
Midbroke ⭐ 18y
kuzum ne diyorsun sen, charı verdin gerisi beni alakadar eder istediğim yarışmayı yapar kazanana veririm yok globalmiş yok şuymuş ne diyorsun sen.

viewtopic.php?f=328&t=94977
Global atarak SaNSuR ' ün kazandığı charı diyor . E , herhalde verilecektir 😆
S
Seppuku OP ⭐ 18y
verin adamın charını diyorum bende işte 😄
A
Absence ⭐ 19y
Kim senin eziq charın için global atar?

Biraz daha saygılı bi yorum yapamazmıydın sen global atmassan atma başkaları için boyle soylemen doğru değil
C
ChosenOne ⭐ 18y
Kim senin eziq charın için global atar?

Lutfen kırıcı konusmayalım.
X
Xanthos ⭐ 19y

Türkçe'yi ve saygıyı öğrenip yarın gelmeniz dileğiyle. 👋
S
Seppuku OP ⭐ 18y
önemli abi adamın çarını verin ayıp oldu adama adam uyumadı resmen bekliyordu oda çar okan abide olduğu için verilsin çar ..
X
Xanthos ⭐ 19y
extraloob size iyi sabır gösteriyor.Şimdiye bana kalsa,karakterini sana geri verir,şu foruma girmemen için elimden geleni yapardım!
P
PhaetoN ⭐ 18y
extraloob size iyi sabır gösteriyor.Şimdiye bana kalsa,karakterini sana geri verir,şu foruma girmemen için elimden geleni yapardım!

😄
S
Seppuku OP ⭐ 18y
abi niye ki çar adamda yarışma yaptık herşeyi o düzenledi ve süre bitti işte ...
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ok charını ver o vakit nasıl olsa charın bilgileri aynı değiştirmedim ver talihli kişiye.
S
Seppuku OP ⭐ 18y
tamam öyle desene ... bende ama bilgileri dur bakayım neydi 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: