Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #1 Satın aldığın son ürünü sergile...DOSD Sticker ve Tshir'u satın aldım 😎 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Advance ⭐ 18y 15 yil once #2 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Explosive ⭐ 17y 15 yil once (düzenlendi) #3 - Resim Silinmiş.Her çeşidinden 3'er 5'er tane aldım. Ofiste iyi gidiyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A Avasin ⭐ 17y 15 yil once #4 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BayPipo ⭐ 16y 15 yil once #5 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A akreps ⭐ 19y 15 yil once #6 3 gün önce aldım hepsiburada' dan , hala kargoya verilmesini bekliyorum. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O Onitsuka ⭐ 17y 15 yil once #7 e63 cep telefonu TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
I Inception ⭐ 18y 15 yil once #8 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xanthos ⭐ 19y 15 yil once (düzenlendi) #9 - Resim Silinmiş. 😁 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J Josephine ⭐ 17y 15 yil once #10 2 dürüm çiğköfte birde ayran 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Explosive ⭐ 17y 15 yil once #11 2 dürüm çiğköfte birde ayran 🤤 Orda 3 dürüm var 😜 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata ⭐ 17y 15 yil once #12 cuma günü arkadaşlarla yedik 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 15 yil once (düzenlendi) #13 - Resim Silinmiş. 😁 😆 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Uprising ⭐ 19y 15 yil once #14 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
RedQueen ⭐ 17y 15 yil once #15 Bugun okulda bunlarla takıldık 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rebellen ⭐ 17y 15 yil once #16 off çok canım şekti hamburger döner gidiyim bişiler yiyim bari 🤤 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Sunsrocu ⭐ 16y 15 yil once #17 burda söyleyemiceğim bişey 😈 😈 😈 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y 15 yil once #18 bu ne yaa gıdayı da katmışsınız işin içerisine makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B BayPipo ⭐ 16y 15 yil once #19 benim aldığıma bakın birde özel aldım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B B7B ⭐ 16y 15 yil once #20 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil