Arkadaşlar Elimde bulunan tüm charları satıyorum oyunu bıraktım ilgilenmiyorum artık charlarlar kalitelidir alacaklar pişman olmazlar.
Gaia'da Satılık Charlar [ _l_Slayer_l_ (111 FF +900k SP Warrior/Cleric)* Elite_Squad (108 Lv Str Int SP Pointler verilmemiştir.3,6m sp war)*__BadNeS__ (107 Lv Full Int SP ler verilmemiştir.) Set Normal Blue Saglam Dress Magazası diyebilirim herşey wardır.* MeJard 103 Lv ( Chinese Str Int ve SP Pointler verilmemiştir.) 90+ 4 Adet European Char (Str Int ve SP ler verilmemiştir.+ 1,3m SP + S Grade Dewil.+ 95 - 107 Lv Euro Charlar.) Ayrıntılı Bilgi İçin PM ME...
Ciddi Alıcılar ile MSN ve GSM ilede görüşebiliriz.
Elite_Squad Full Nova Magic Karışık olmuştur.
Satılık Charlar - 90 - 111 LvL European - Chinese Gaia
· 20 Yanıt · 5.5K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt

Elite_Squad Alt Charları

[email protected] ekle konuşalım.
Ekledim Satış hala Güncel.
Golden army nin fiyatı nedir birde daha iyi bir eu karakter ile takas etmeyi düşünürmüsün ?
[email protected] ekle görüşelm ciddi alıcıyım
Eklendi. Satış Güncel...
H
harmankardon
⭐ 19y
warrior ve glavie ne düşünüyorsunuz itemsiz ne kadar ?
Itemsiz Satış yapmıyorum kardeşim Oyunu bıraktım itemleri ayrı satmayla uqrasamam
H
harmankardon
⭐ 19y
itemli nekadar istiyorsun kardeş ?
Zaten Glavie ve Warrior hemen hemen ıtemsiz diyebiliriz pek işe yarar itemleri yok kardeşim
Glavie 250 TL Warrior 300 TL
Glavie 250 TL Warrior 300 TL
H
harmankardon
⭐ 19y
çokmuş hocam 190tl 109 level warrior bırakıyor birisi onu alıcam galiba hayırlı satışlar ama 😊
Eyw hacım hangi char kesene uygunsa onu alacan 😊
Charlardan cogunun Stats ve Skilleri Sıfırlanmıştır isteyen Full Str Full Int yapabilir istediqi Buildi yapabilir.
güncel...
M
maxslayer46
⭐ 14y
541 541 12 46 caldr ararım
Güncel
mesaj bıraktım özelden bak konuşalım
Msn Ekledim
Güncel Charlar Ölü Fiyata verilecektir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap