Arkadaşlar Apartmandan şikayet geldiği için köpeğimi satıyorum has macar rottweiler'dır..Aşıları tam karnelidir..Et İle beslenmiştir hep..Alacaklar msj atsınlar lütfen.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
Satılık 3 aylık Aşılı KarneLi Macar Rottweiler
· 20 Yanıt · 5.1K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
NoMoreLove
⭐ 18y
Et ile beslenmesi bu hayvanları vahşi yapmıyor muydu?
Sadece soruyorum, kusura bakma bu konuda fazla bilgim yok.
iyi satışlar güzel köpek fakat bi satış sitesine falan açsaydın daha kolay satılmazmıdı
eskiler bilir
Et ile beslenmesi bu hayvanları vahşi yapmıyor muydu?
yok köpeklerin atası kurtlar olduğu için onlarda çiğ et yiyiolar o sadece hurafe yok seni ısırır falan diye..
iyi satışlar güzel köpek fakat bi satış sitesine falan açsaydın daha kolay satılmazmıdı
Açtım dierlerinede hani dedim burdada alıcı çıkar.
Nina Ricci
⭐ 17y
fiyat ?

fiyat ?
800tl die düşündüm annesi Bursada Babası bursada ..Annesi Türkiye 2.cisi.
fiyat ?
hacı 800 tl ye fiat bis alır gezeriz 😄 araba almıcaklar köpek alıcaklar low 😄
indir bence biraz ^^
ps ben almıcam 😄
fiyat ?
hacı 800 tl ye fiat bis alır gezeriz 😄 araba almıcaklar köpek alıcaklar low 😄
indir bence biraz ^^
ps ben almıcam :D
Vallahi 1.5 aydır bende yaptığım masraf 400tl 😄 internetten bakın sahibinden.com'a 1000tl 1500tl.
H
HeartLess*X
⭐ 19y
Çok tatlı şunun bakışlarına bak ya 😜
senin için ayrılmak zor olsa gerek inş iyi bir aile'ye gider 👍
Çok tatlı şunun bakışlarına bak ya 😜
malesef her satacağımı düşündüğümde ağlıorum gözüm doluo ama mecburuz şikayet geldi hemde köpek 2 metre kare eyrde duruodu hem ona eziyet hem bana :((
bı arada teşekkürler.inş İyi bi aileye gider.
Vallahi 1.5 aydır bende yaptığım masraf 400tl 😄 internetten bakın sahibinden.com'a 1000tl 1500tl.
Hocam arkadaş doğru diyor. Köpek fiyatları harbiden çok pahalı.
Ps: Köpek edinmek isteyipte para veremiyecek durumda olanlar Gidin " Hayvan Barınma Evlerine " Emin olun orda yardım'a , bakım'a ve sevilmeye muhtaç çok hayvan var :!!&%&! ;
Apartmanda yaşıyor olmasam bir tane GOLDEN alıcam ama 😞
Ps2: Köpeğin çok tatlı. İnş. başka ailedede iyi bakılır o sokak köpekleri gibi yetiştirilmez.Bence köpeği vermeden önce bi aileye bak nasıl bir aile diye çünkü ben bakardım köpeği verdikten sonra aklım orda kalmasın diye. 👍
Hocam arkadaş doğru diyor. Köpek fiyatları harbiden çok pahalı.
Ps: Köpek edinmek isteyipte para veremiyecek durumda olanlar Gidin " Hayvan Barınma Evlerine " Emin olun orda yardım'a , bakım'a ve sevilmeye muhtaç çok hayvan var :!!&%&! ;
Apartmanda yaşıyor olmasam bir tane GOLDEN alıcam ama 😞
Ps2: Köpeğin çok tatlı. İnş. başka ailedede iyi bakılır o sokak köpekleri gibi yetiştirilmez.Bence köpeği vermeden önce bi aileye bak nasıl bir aile diye çünkü ben bakardım köpeği verdikten sonra aklım orda kalmasın diye. 👍
teşekkürler öyle yapıcam zaten besliceği yeri falan gidip bakıcam zaten beenmezsem vermicem birde hayvan hakları Kanunlarını imzalattırcam herhangi bi durumda dava açıcam.
teşekkürler öyle yapıcam zaten besliceği yeri falan gidip bakıcam zaten beenmezsem vermicem birde hayvan hakları Kanunlarını imzalattırcam herhangi bi durumda dava açıcam.
En iyisi 👍
En iyisi 👍
zaten ayrılmak çok zor gelicek :(( 😢 😢 😢
hghehe biliyorum ya bi ara bende husky mi ne diyolar
sibirya kurdu yavrusu alıcaktım 600 tl dedi başta cok hosuma gittigi icin fiyat aklıma yattı pazarlık mazarlık 500 e bıraktırırım diordum
sonradan bi arkadasın elinde gördüm sahilde kız ayarlamak icin gezdirior sibirya kurdunu hayvan sanki 3 km yol koşmuş gibi nefes alıyor sıcaktan
sohuk iklim hayvanı ne de olsa dedim kendi egolarımı tatmin etmek icin o hayvana eziyet etmeye değmez diye almamıştım
ama bazen görüyorum içim gitmiyor deil yani şu sibirya kurtlarına ^^
sibirya kurdu yavrusu alıcaktım 600 tl dedi başta cok hosuma gittigi icin fiyat aklıma yattı pazarlık mazarlık 500 e bıraktırırım diordum
sonradan bi arkadasın elinde gördüm sahilde kız ayarlamak icin gezdirior sibirya kurdunu hayvan sanki 3 km yol koşmuş gibi nefes alıyor sıcaktan
sohuk iklim hayvanı ne de olsa dedim kendi egolarımı tatmin etmek icin o hayvana eziyet etmeye değmez diye almamıştım
Sana rottweiler veriyim :D:D
yok ya köpege o kadar para vermem sibirya kurdu da cok hosuma gitti icin almayı düsünmüştüm ^^
ama yalova cok sıcak bunalır hayvan ızdırap edemem ona hayvanlara (kedi haric) cok duyarlıyım.
ama niyese kedileri hic sevmem 😄 avlu içindeki kediler beni gördümü nere kacıcagını şaşırıyor zavallılar ^^
Nina Ricci
⭐ 17y
yok ya köpege o kadar para vermem sibirya kurdu da cok hosuma gitti icin almayı düsünmüştüm ^^
ama yalova cok sıcak bunalır hayvan ızdırap edemem ona hayvanlara (kedi haric) cok duyarlıyım.
ama niyese kedileri hic sevmem 😄 avlu içindeki kediler beni gördümü nere kacıcagını şaşırıyor zavallılar ^^
pis satanist summer3: 😆

yok ya kestigim falan yok 😄
hic sinirli değilsem taş atarım
sinirli bi anımda yanıma gelirse şut çekerim ^^
lanet olası hayvanları hıc sevmiyorum 😄
hic sinirli değilsem taş atarım
sinirli bi anımda yanıma gelirse şut çekerim ^^
lanet olası hayvanları hıc sevmiyorum 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap