Icerige atla
Extraloob

SATILIK 130 level S/S NUKER 400 TL

· 18 Replies · 26K views
A
Angelothe OP ⭐ 10y
Char 130 level FF dir.Tüm skiller maxtır.S Devili 5/5 Flag i inca pattern common fb max job seti mevcuttur.3 pages açık.13 adet dress hat acc si vardır.Toplama pet stoğu vardır.Yan charları dahil zerk scroll res scroll doludur.STR 19 INT 19 lu 128 level jaguarı vardır.Resimlerde herşey açık.

18 Replies
S
seser1453 ⭐ 10y
bilader tel numaranı verirsen bi teklif sunayım özelden
O
Hocam İstanbul içi misin ? birde ölmek üzere olan bir oyun için fiyat fazla biraz, özlediğim için tekrar oynamak istiyorum. Birde skileri gösterebilir misin rica etsem ?
RanstaMonsta
Hocam İstanbul içi misin ? birde ölmek üzere olan bir oyun için fiyat fazla biraz, özlediğim için tekrar oynamak istiyorum. Birde skileri gösterebilir misin rica etsem ?

Skiller maxtır 8.8m sp var gözüküyor 😄
.
. ⭐ 10y
Fiyat gayet iyi beyler kaçırılmaz. sword ve shield i almaya kalksan 300 tl eder zaten
A
Angelothe OP ⭐ 10y
Arkadaşlar fiyat gayet normal. İtemler sadece o kadar eder zaten. +12 sword shield var üzerinde. Fiyat son olurudur. Alıcılar özelden tel bırakabilir dönüş yapıyorum.
A
Angelothe OP ⭐ 10y
Kocaeli gebze de ikamet ediyorum ama İstanbula sık gelip gidiyorum işim gereği. Yakın olanlarla elden alış veriş yapılabilir.
A
Angelothe OP ⭐ 10y
Teklif almıyorum arkadaşlar son olurunu zaten yazdım. Charın ikinci sahibiyim. Çok eski bir chardır. Skiller maxtır o yüzden ss almadım.
S
seser1453 ⭐ 10y
Peşin 300 veririm 545 244 26 99 düşünürsen
O
sadece itemleri satmayı düşünürmüsün ?
A
Angelothe OP ⭐ 10y
Char komple 400 TL son fiyatıyla satılıktır.
A
Angelothe OP ⭐ 10y
GÜNCEL
A
Angelothe OP ⭐ 10y
GÜNCEL
T
turkmen60 ⭐ 16y
özel mesaj gönderdım sana bı bakarmısn
T
turkmen60 ⭐ 16y
kardesım acil dönüş yapmanı bekliyorum