Char satılmıştır silinebilir.
Satıldı.
· 27 Yanıt · 3.8K görüntüleme 0 okuyor
27 Yanıt
Çarına Talibim 😊 ne kadar istiyosun dostum 😊
Çarına Talibim 😊 ne kadar istiyosun dostum :)
200 TL teklif eden var dostum 😊
parayı ya ilk elden arkadasa verceksınız yada extraloob aracılıklarını tercih ediceksiniz 😊
o zaman beni aşar dostum sana hayırlı satışlar 😊
F
Fun_OF_Sro
⭐ 15y
Güzel Hesap Hayırlı Satışlar....
dostum memleket neresi 😄
4
46unhappy46
⭐ 15y
dostum en son ne olur pm qat bana anlaşırsak alayım çarını...
dostum memleket neresi :D
İstanbul .
parayı ya ilk elden arkadasa verceksınız yada extraloob aracılıklarını tercih ediceksiniz :)
ikisinden biri olacak 😊
Up
P
PhyLosHopia
⭐ 17y
Başlık kurallara uymadığı gerekçesi ile tarafımdan düzenlenmiştir.. Hayırlı satışlar...
Başlık kurallara uymadığı gerekçesi ile tarafımdan düzenlenmiştir.. Hayırlı satışlar...
Teşekkür ederim...
Uplayalım da yukarı çıksın 👍 🍺
charın c ekranını soyuk gösterirmisin bn alılıcıym kardes 200 tl satarsan c ekranı dogru ise
charın c ekranını soyuk gösterirmisin bn alılıcıym kardes 200 tl satarsan c ekranı dogru ise
Kardeşim pcyi yeni formatladım silkroadıda bir daha oynamamak üzere kaldırdım o yüzden soyuk bi halde c ekranını çekmem mümkün değil ama chardaki bütün itemleriyle o kadar str inti var scroll fln basıkken çekilmemiş görüntü o alacaksan ciddi isen anlaşırız.
UP charı rare stafsız 100TLYE bırakıyorum.
rare staff satıldımı
Dostum istanbul'un tam olarak neresi eğer yakınlardaysa charına talibim elden gelip alıcam. Ve son fiyatı nedir charın?
rare staff satıldımı
Hayır satılmadı 75TL ye satılık.
Dostum istanbul'un tam olarak neresi eğer yakınlardaysa charına talibim elden gelip alıcam. Ve son fiyatı nedir charın?
İstanbul anadolu yakası,pm ne cevap verdim.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap