arkadaslar sizce şaşırtmali nası bir program...
Bence çok gereksiz saçma sapan bir program ama öle oldunu bile bile izliyorum 😆
şaşırtmali
· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Mali nin olduğu programdan bir şeymi bekliyorsun ? 😆 😜
M
MrCrossover
⭐ 17y
Kendilerine espri seviyeleri olan bir program, ellemeyin eğlensinler. Şahsen izlerken bende bazen gülüyorum, iyi program bence
valla bi bakayım dedim millet birbirinin yüzüne tokadı patlatıyor falan olayı anlamış değilim tam 😄
Evlenmek istiyorsan EVLEN yaz XXXX e gönder gibi salak ötesi programlardan çok daha iyidir o saatlerdede izlenecek başka pek birşey olmadığı için izleniyor arada bende takılıyorum gülüyorsan programın amacına bakmayada gerek yok güldürmesi yeterli ^^
Mali nin olduğu programdan bir şeymi bekliyorsun ? 😆 :P
😁 😁 👍
izleyicileri toplayabilecekleri saati biliyorlar ki izleyenler çok , bende yakalarsam izliyorum , sempatik yarışmacılarla daha da eğlenceli oluyor. ^^
I
iwontcry4u
⭐ 19y
Evlenmek istiyorsan EVLEN yaz XXXX e gönder gibi salak ötesi programlardan çok daha iyidir o saatlerdede izlenecek başka pek birşey olmadığı için izleniyor arada bende takılıyorum gülüyorsan programın amacına bakmayada gerek yok güldürmesi yeterli ^^
G
GreenPearL
⭐ 17y
izleyicileri toplayabilecekleri saati biliyorlar ki izleyenler çok , bende yakalarsam izliyorum , sempatik yarışmacılarla daha da eğlenceli oluyor. ^^
W
WingsOfWind
⭐ 19y
profesör çok güzel 😄
-kesin 5 o mehmet ali bey
Kopuyorum maliye.Ordaki hatunlarda fena sayılmaz.Genel olarak saçma 😆
😁
3 de 3 de mehmat alı bey 3 3 hehe olecem su secılmıs kısılere
profesör çok güzel 😄
3 de 3 de mehmat alı bey 3 3 hehe olecem su secılmıs kısılere
O
Old School
⭐ 19y
Çok cins tipler çıkması beni bitiriyor gerçekten gülmek için izliyorum başka bir amacı yok zaten kim kendine elktirk verdirmek,yoğurt sürmek,pasta atmak vb. gibi şeyleri yaptırmak ister 😁
Mehmet Ali Erbil'in yaptığı diğer programlar nasılsa bu da öyle. ^^
Spoiler
İzlenmez.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap