Icerige atla
Extraloob

şaşırtmali

· 14 Yanıt · 1.1K görüntüleme
H
harmankardon OP ⭐ 19y
arkadaslar sizce şaşırtmali nası bir program...

Bence çok gereksiz saçma sapan bir program ama öle oldunu bile bile izliyorum 😆
14 Yanıt
G
Gameworld ⭐ 19y
Mali nin olduğu programdan bir şeymi bekliyorsun ? 😆 😜
M
Kendilerine espri seviyeleri olan bir program, ellemeyin eğlensinler. Şahsen izlerken bende bazen gülüyorum, iyi program bence
E
EmmaW ⭐ 19y
valla bi bakayım dedim millet birbirinin yüzüne tokadı patlatıyor falan olayı anlamış değilim tam 😄
L
Leet1 ⭐ 19y
Evlenmek istiyorsan EVLEN yaz XXXX e gönder gibi salak ötesi programlardan çok daha iyidir o saatlerdede izlenecek başka pek birşey olmadığı için izleniyor arada bende takılıyorum gülüyorsan programın amacına bakmayada gerek yok güldürmesi yeterli ^^
Q
Quater ⭐ 18y
Mali nin olduğu programdan bir şeymi bekliyorsun ? 😆 :P

😁 😁 👍
B
Brooklyn ⭐ 18y
izleyicileri toplayabilecekleri saati biliyorlar ki izleyenler çok , bende yakalarsam izliyorum , sempatik yarışmacılarla daha da eğlenceli oluyor. ^^
I
iwontcry4u ⭐ 19y
Evlenmek istiyorsan EVLEN yaz XXXX e gönder gibi salak ötesi programlardan çok daha iyidir o saatlerdede izlenecek başka pek birşey olmadığı için izleniyor arada bende takılıyorum gülüyorsan programın amacına bakmayada gerek yok güldürmesi yeterli ^^
G
GreenPearL ⭐ 17y
izleyicileri toplayabilecekleri saati biliyorlar ki izleyenler çok , bende yakalarsam izliyorum , sempatik yarışmacılarla daha da eğlenceli oluyor. ^^

W
profesör çok güzel 😄
-kesin 5 o mehmet ali bey
E
E.Cartman ⭐ 17y
Kopuyorum maliye.Ordaki hatunlarda fena sayılmaz.Genel olarak saçma 😆
H
harmankardon OP ⭐ 19y
😁
profesör çok güzel 😄
-kesin 5 o mehmet ali bey

3 de 3 de mehmat alı bey 3 3 hehe olecem su secılmıs kısılere
O
Old School ⭐ 19y
Çok cins tipler çıkması beni bitiriyor gerçekten gülmek için izliyorum başka bir amacı yok zaten kim kendine elktirk verdirmek,yoğurt sürmek,pasta atmak vb. gibi şeyleri yaptırmak ister 😁
X
Xplosive ⭐ 17y
Mehmet Ali Erbil'in yaptığı diğer programlar nasılsa bu da öyle. ^^

Spoiler
İzlenmez.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: