sarkolata OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Yoo olamaz ! %0 hp crit attı ve öldüm 12k crit vurdu 😠Firedan ölmesini bekliyorum... ha gayret 417 417... Bir şey biliyoruz ki yerdeyiz 😜Mutlu son... Demong bug giant has killed. ve ex gelir 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #2 resim tek bendemi açılmıyor 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
H HnTRue ⭐ 18y 16 yil once #3 Resimi göremiyorum :s TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mc.usLanMaz ⭐ 17y 16 yil once #4 ahhhh birde resim açılsa^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 16 yil once #5 #resim düzeltildi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 16 yil once #6 ps: bu yaratığın hp'si lord yarkan ve isu arasında bir değer alır 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EmmaW ⭐ 19y 16 yil once #7 seni hapy lerde görmek isteriz 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 16 yil once #8 seni hapy lerde görmek isteriz 😆Bunlar daha sevecen onlar crit-phy'la yerin dibini direk boyluyruz 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover ⭐ 18y 16 yil once #9 bro ölüyken exp gelıyormu yaws 🤔 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Smirnoff ⭐ 17y 16 yil once #10 bro ölüyken exp gelıyormu yaws 🤔gelmez TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sarkolata OP ⭐ 17y 16 yil once #11 Bugroad hoşgeldiniz 😄 pserverlarda gelir. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Z Zwanga ⭐ 17y 16 yil once #12 Şanssız Sarkom benim 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiFe__xL ⭐ 18y 16 yil once #13 Hanqi SRo bu koLay kasıLıyomu xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S superdevil ⭐ 16y 16 yil once #14 srko sna pm atan AvaraCrew in ismi oray demi bnden selam sole xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil