Ben 4 bardak Xtradan sonra yüksek uçuşa geçiyorum Mr. Green Mr. Green hatta bayada bir video var
Peki ya sizler Question Question
Sarhoşluk Dereceniz........ ?
· 15 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
18 yaşıma giriyorum ve dayım ilk kez bana rakı içiriyor.Tabi bira gibi sandık yumulduk.Aradan zaman geçti ben kendimde değilim bulmuşum kafayı tabi.Hayal mayal hayırlıyorum lavaboya yüzümü yıkamaya gittim.Döndüğümde "kıçını orda unuttun" demişti ve bende aramaya gitmiştim.Buna g**ü kaybetmek diolar sanırım Mr. Green
Bir yetmişliği yılbaşı gecesi içtim son 2 duble kalana kadar sulu son iki bardak sek.
Kalkarım yürürüm gezerim dümdüz çizgide yürürüm ama kafam kıyak olur . Uçuşa fln geçmem kolay kolay Vodka olmadığı sürece.
Kalkarım yürürüm gezerim dümdüz çizgide yürürüm ama kafam kıyak olur . Uçuşa fln geçmem kolay kolay Vodka olmadığı sürece.
N
NephilimAngel
⭐ 19y
ölsem azıma sürmem....
cok gereksiz bişi bence tabi renkler ve zevkler tartışılmaz Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
milk+furit+water4ever kahvekeyfi
cok gereksiz bişi bence tabi renkler ve zevkler tartışılmaz Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Bir yetmişliği yılbaşı gecesi içtim son 2 duble kalana kadar sulu son iki bardak sek.
idolümsün abi Mr. Green Mr. Green
hiç denemeyin dersem.... yazık olur size... :?!!!
haramdır haram ölümde var bu dünyada kahvekeyfi
ben çok içmeyi sevmem ama ortam oldumu arkadaşlarla barda 3-5 bira içerim,o diilde ben extranın sınırını merak ediyom o içerken nirvanaya kadar çıkıp ona bile ikram ediyodur kesin,pacificteyken hergece içiyodu ya hergece Exclamation Mr. Green
char kasmak zor geliyordu heralde sıkıntıdan
benim sınırım yoktur şuana kadar kendimi zorlamaddım ama arkadaşlarla ortam olduğunda 5 xtra+ daha birçok ta normal bira içtik
ama vodka ya laf edemem super kafa yapıyor extraokk
benim sınırım yoktur şuana kadar kendimi zorlamaddım ama arkadaşlarla ortam olduğunda 5 xtra+ daha birçok ta normal bira içtik
ama vodka ya laf edemem super kafa yapıyor extraokk
U
Unstopable
⭐ 19y
ölsem azıma sürmem....
Lafı agzımdan aLdın arada bira o kadar headbang2ft9 headbang2ft9
Ben bir kere babamın rakısından almıştım bir yudum habersiz tadı iğrenç bişey içenlerin hepsi kafayı bulmak için içiyor yoksa tadı berbat ııııggghhhh yani rakı öyle ama arkadaşlarımın favorisi ben daha 15 yaşındayım içmiyorum ama onlar içiyormuş yazın soğuk bira diyorlar birde şampanyaya güzel diyorlar...
rakı tadına baktım berbat. birada öyle. geçen arkadaşlarla kurmuştuk vodkayıda tattım beğenmdim. vişne suyuna kattım öyle güzel oldu Twisted Evil
ps: yaş 17
ps: yaş 17
sarhoş olmak birazda içkiyi en kadar hızlı tükettiğine bağlı ben sarhoş olmak istediğimde çok hızlı içerim 1jack i 25 dk da içtim gerisini hatırlamıyorum ama zaman geçti arkadaşlarla 5 kişi 7 jack içtik kafam güzel oldu sarhoş olmadım yani biraz içme hızıyla alakalı hızlı içmek çarpar söyliyeyim
T
The_DifferenT
⭐ 19y
benim -10000000işim olmaz cunku alkolle Cool
kankamla beraber bi ufaklık alır gider ormana içeriz arada (florya ormanı bayaa yakın) onun üzerinede birer tane xtra cila yaptıkmı o yeter bize sonra akşama kadar muhabbet ederiz süper oluyo ya sevdiğiniz bi arkadaşınızla bikerede olsa deneyin derim extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap