Icerige atla
Extraloob

saolun çok yardımcı oldunuz ...

· 16 Yanıt · 1.3K görüntüleme
M
mute1233 OP ⭐ 19y
bi yardım istedık etmedınız bee botu indirirecegim linki yollayın dedım yolladınız inmio ordan no files given cıkıo dedım her yere ama cvp veren yok botu indiremedim sayenizde saolun ... Sad Sad Sad Sad
16 Yanıt
A
AsimToT ⭐ 19y
S.Bot Aruyosan O Bölümden İndirebilirsin Tbor Arıyosanda Onun Bölümünden İndirebilrsin Burası Yeri Degil Eger Forum Anasayfasını Görmüş Olsaydın Bu kadar Gereksiz Bir Konu Acmazdın Her Trafta Bot Var 50 Tane Konu vardır Hiç Yoksa Ne adamlar Var yaws Twisted Evil :?!!!
M
mute1233 OP ⭐ 19y
laf sokmaya calısmasanız olmaz mı bırı yumıyı uyardı pls sende laf sokmaya calısma bilsem sormazdım heralde...
F
ffearless ⭐ 19y
kendin aramıyosun üşeniyosun sabit konuda botun 3tane farklı siteden linki var Evil or Very Mad

bu forumda kimseye saygısızlık yapmaya hakın yok onlar sayesinde bedavaya çar kasıyosun..
A
AsimToT ⭐ 19y

laf sokmaya calısmasanız olmaz mı bırı yumıyı uyardı pls sende laf sokmaya calısma bilsem sormazdım heralde...

Ben Laf Sokmam Arkadasım Acık Acık Söylerim 1 Dk Ayırıpda Forumda Dolassanm Bulucaksın Ama Sen İlk Girdigin Topic e Konu Acmışsın Bu Kadarda Olmaz :?!!!
M
mute1233 OP ⭐ 19y
ben t botu nerden bulacagımı bılıom gorunuo yukarda linki var ama benım istedıgım baska indirecegım zaman maili adres ve şifrenı yazdıgın yer var ondan sonra indirmek için tıkladıgımda o hatayı verıo ben bunun cozumunu istiyorum dıyorum cıkan yazı no files given
M
mute1233 OP ⭐ 19y
( ben kimseye haksızlık yapmıyorum )
M
mute1233 OP ⭐ 19y
yine cvp gelmedi nese bişi demicem. . . bu hata nedir bi allahın kulu solemiyor yawssssssss
A
AsimToT ⭐ 19y
İndirmeye Calıştıgın Link Hangi Konudaysa Ordan Yardım İste Biz Nerden Bilelim Hangi Konudaki Hangi Botun Link Ölmüs ! Burası Yeri Degil ...
KİLİT.
M
mute1233 OP ⭐ 19y
istedim ama cvp gemyiyor yumı den nese bosverin botsuz kasalım bizde bosuna burda zaman kaybediyorum
A
AsimToT ⭐ 19y
Degerli Zamanınızı Caldıgımız İcin Cok Ama Cok Özür Dileriz Efendim Bu Aksaklıktan Dolayı Özür Dileriz Tekrar Bekleriz Twisted Evil
M
mute1233 OP ⭐ 19y
bu konu seni cok gerdi galiba rahatla biraz kasma kendini yardımcı olmucaksan kapa çeneni sus söz gümüşse sukut altındır bunu unutma...
A
AsimToT ⭐ 19y

bu konu seni cok gerdi galiba rahatla biraz kasma kendini yardımcı olmucaksan kapa çeneni sus söz gümüşse sukut altındır bunu unutma...

Yeterince Yardımcı Oldum Sanıyordum Cok Dogru Söylüyorsun Kardes Senin Gibi Terbiyesiz İnsanlara Yardım Etmemem Gerek!
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

Tartışmaya gerek yok beyler.. Bot indirmek isteyen arkadaş buradan indirebilirsin http://extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=14&t=15535 bu konu sabittir.Her hafta güncellenir. extraokk

en güzel cevap bu olmuş ellerine sağlık Wink
L
Eyw EXL yardımcı olmaya çalışıoruz ztn mod ların işide bu olması lzm fakat kimse ilgi göstermemiş... extraokk

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: