C Cryolite OP ⭐ 19y 16 yil once #1 sabah uyandım, return çektim ve storage'da bunu buldum. 😁 tekrar botu başlattıktan hemen sonra lord çıktı, reverse basıp arenaya koştum.bakalım daha gün bitmedi 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
A altanyunus ⭐ 19y 16 yil once #2 😄 güzel TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth ⭐ 19y 16 yil once #3 Tebrikler ikisi içinde 😘 Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
U Ultioxen ⭐ 16y 16 yil once #4 o.O Gercekten'de iyisin Bro 👍 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet ⭐ 18y 16 yil once #5 Tebrik ederim. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mike Shinoda ⭐ 19y 16 yil once #6 Tebrikler ikisi içinde 😘 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L LiveInTexas ⭐ 18y 16 yil once #7 Tebrikler ikisi içinde 😘 🍺 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O orhan09 ⭐ 17y 16 yil once #8 Tebrikler makara: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JetHomme ⭐ 19y 16 yil once #9 Şanslısın. Tbr. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Phantoso ⭐ 18y 16 yil once #10 aylarca yıllarca bota bıraktım 1 100 char yaptım yinede sos ve ürünleri düşmedi bana makara: tebrikler nese: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil