J JawBreaker OP ⭐ 18y 16 yil once (düzenlendi) #1 Bugün çıkan albümünden bir video klip.http://www.youtube.com/watch?v=rk7jCzeQY3M TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L Larxene ⭐ 17y 16 yil once #2 klip şarkı güzel,sansarda kilo almış 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 16 yil once #3 Hayret küfürlü şarkı yapmamış. Sansar'da adam olmaya başladı desenize. 😄 @LarxeneKuzum sen böyle şarkılar dinleme sakın Snow'a söyle o sana Şebnem'den atar... 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker OP ⭐ 18y 16 yil once #4 @StreetwiseEvet,küfür bıraktı sanırım,arada attırıyor birkaç tane. 😜 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
L Larxene ⭐ 17y 16 yil once #5 Şebnem bende var zaten de işte bunları oğuz atıyo bana :? 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker OP ⭐ 18y 16 yil once #6 Şebnem bende var zaten de işte bunları oğuz atıyo bana :? 😁Tüm suçlu benim. 😎 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Streetwise ⭐ 19y 16 yil once #7 Oğuz kızın psikolojisini bozacaksın. Bir daha Sansar'dan şarkı attığını duymucam... 😄 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
J JawBreaker OP ⭐ 18y 16 yil once #8 Peki^^ 😳 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R RedSoldiers ⭐ 17y 16 yil once #9 süper bir track bence albümü alınn... 😁 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M meLankoLiq ⭐ 18y 16 yil once #10 Sansar Salvo'nun en iyi albümü. Sansar'ı dinlemeye bu şarkıyla başladım.En sevdiğim iki şarkısı Korkak Çocuk ile Pisi Pisine.Klip için teşekkürler. "gün oldu istemedik, fakat tad çıkarmıyo bu" dediği yere bitiyorum 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil