Icerige atla
Extraloob

Şansa bak ^-^

· 20 Yanıt · 2.0K görüntüleme
J
Jason Walker OP ⭐ 19y
süper ne şans var sende Very Happy
20 Yanıt
J
Jason Walker OP ⭐ 19y

Bi baktım şaşırdım d7 luck cıktı bide d8 olsa idi ne para ederdi ilerde agh agh. santam

d8 i 15 m e satıyosan d7 i 5 m e satarsın Very Happy
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bana D8 iki tane çıktı Pacific'te bir gün içinde bi tane de D6 çıktı. 15 tane çorap, bi sürü grain çıktı %25 HP veren onlar da sevindirdi avrupa charım olduğundan. Bi tane de sos buldum düşmedi partydeki birine düştü partyden çıkıp aldım. Mr. Green Adam çok üzüldü kutuyu görünce yalvardı lvl 13 üstlüktü 15k verdim sevindi. Mr. Green
E
Espio ⭐ 19y
kar yağıyo ya üşümesin yavrucaklar diye event moblar dan çıkıyo
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
burda bugun oynamısın

Ben 17 lvl kastım bugun 2 tane ezik sos cıktı biraz once kar yagıyordu 2 cin kestim ikisindende santa poseti cıktı so-ok ta kırdırdım d7 luck stone ve 10 sp verdi nasıl iyimi sizce. Mr. Green

burda da baya oynamıyon ne iş:D fake bu fake:D

Bayadır oynamadığımdan bilmiyorum çorap ne ki?
L
Santa Socks Türkce karsılıgının corap oldugunu bilmio adam sende Talhaa fake miş pehh Mr. Green Mr. Green Mr. Green
C
Cynosure ⭐ 19y
ŞANSLISIN santam
M
MakmeN ⭐ 19y
temin 10 8degree luck ı 6m e aldim bence sans budur Very Happy
M
mehmet125 ⭐ 19y

Wink
R
RollsRoyce ⭐ 19y

ben 2 tane 8 degree luck aldım 2me
J
jumper ⭐ 19y
ben venus teyim 17 tane 8 d 32 tane 7 d storagenin bi sayfasıda 6 d luky taş dolu

eventtan sonra paranın Mr. Green Mr. Green
C
Cynosure ⭐ 19y
lucklar event bittikten sonra çok para edecek görün bakın extrabeer
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
gerçekten bu ne şans Shocked
stalebug
stalebug ⭐ 19y
bana şans pls Very Happy benim adama lucky powder bassam şans gelirmi Twisted Evil Laughing
_
_LeGraNd_ ⭐ 19y
arkadasın biri 3 tanesısı 600kya aldı neptunde d8 luck Mr. Green
N
bende 3 kasa lucvky stone var Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

nasıl yaptın derseniz

1 lw char aç manyaklara git sadece event yaratıgı kes zaten saniye başına çıkıyolar xD
ama şimdi cok ucuzlar ilerde zaman geçince satıcam hepsini Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
stalebug
stalebug ⭐ 19y
yok ben benim karaktere bascam lucky Very Happy
M
Meathead ⭐ 19y
Ya bizim serverda yani uranüste d8 luck stonelar en fazla 200-300 k ya görüyorum stallarda ama eldoradoda bi arkadaş var adam event boyunca köşeyi döndü Very Happy
B
beytobond4 ⭐ 19y
hıha buna konumu açılır yaa bn 7 degre lucky leri direk silahçıya satıyom zuhaha gülüceğim yoktu Laughing Very Happy odinde alcak olan var sa 7 degre luckyi 100 k ya satam

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: