Youtube videolarında gezinirken gördüm, heavy armor giyen bir warrior'un novalı wizardlara ironsuz blessiz dayanması ilgimi çekti. Sizce Şans mı? yoksa beceri mi?
Şans mı? Beceri mi?
· 21 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Beceri bence bu kadar şans üst üste gelmez 😎
yani warıorun baya bir ustunlugu var gordun gibi dogru duzgun vuramıyor wizard :S
beceri bencede ve warrior gerçekten sağlam 🙏
Adam pwp yapmayı çok iyi biliyor
Boşuna demiyorlar '' TANK ''
C
ChallangeEveryThing
⭐ 17y
Kasin swdeki en iyi wariror kullananlardan biri ...
NoMoreLove
⭐ 18y
Bence asıl wizard'ın yatmaması ilginç.. Warrior adı üstünde tank..
İlk 1dk sını izledim ve buna nasıl pwp dediginizi anlamıyorum warrior sırf ölmemek ıcın itiyor stun vuruyor yatıyıor ediyor bu pwp degil pwp görmek isteyenler 70-80 Cap videolarına baksın..
hayatimda ilk defa bir wizin bu kadar uzun sure hayatta kaldigini goruyorum 😱 summer5:
İlk 1dk sını izledim ve buna nasıl pwp dediginizi anlamıyorum warrior sırf ölmemek ıcın itiyor stun vuruyor yatıyıor ediyor bu pwp degil pwp görmek isteyenler 70-80 Cap videolarına baksın..
katiliyorum 🤝
C
CheckPoint_
⭐ 17y
hayatimda ilk defa bir wizin bu kadar uzun sure hayatta kaldigini goruyorum 😱 summer5:
earth fence ile normal bir şey. 😁 ama bitince ? 😆
S
ShapeShifter
⭐ 18y
Beceri.
Bir insana nova +10 lu set çar versen, kullanmasını bilmiyorsa yatırır. Kullanmasını bilene +3 +5 li setli çar versen, yatırmaz bukadar basit. 😊
Bir insana nova +10 lu set çar versen, kullanmasını bilmiyorsa yatırır. Kullanmasını bilene +3 +5 li setli çar versen, yatırmaz bukadar basit. 😊
Vitalle Dayanır 😊 Biraz Şans Biraz Beceridir Warıorla pvp 😊
Charını güzel kullanmasi beceri , ard arda stun ve knock back gelmesi şans 😊
Beceri bence bu kadar şans üst üste gelmez 8)
warior pvp yapmayı çok iyi biliyor ama wizzler pek iyi kullanamıyorlar ^^

warrior çok gzL pwp yapıor nerde ne vurması gerektigini çok iyi biliyor
Beceri.
Beceri + Şans 2'side Var...
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap