O ownerMad OP ⭐ 17y 16 yil once #1 Stalları gezerken birde ne göreyim +7 fb neck(str eksik) 7.5M TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
0 0live ⭐ 19y 16 yil once #2 bas +8'e 😈 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CheckPoint_ ⭐ 17y 16 yil once #3 Hangi akıllı koymuş acaba 😁 Hayırlı olsun TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Metover ⭐ 18y 16 yil once #4 heralde clientless stall kurmuştur bi sıfır eksik 😜 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T Titanyum-X ⭐ 17y 16 yil once #5 zaaa adamda harbi dalgın mış yani =D TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C cLonny ⭐ 18y 16 yil once #6 yazık yaw ver gitsin dalgınlığına gelmiş çocugun pmden okuduğuma göre:Dsen daha iyisini yaparsın^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ownerMad OP ⭐ 17y 16 yil once #7 herkes farklı farklı şey söylüyo o çocuk cenazem var falan diyodiğeri item benim ben bastım diyo falan filan :d yalan dolan hep :d TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
D DeadlyHunt ⭐ 17y 16 yil once #8 bende öyle 100m yazcağıma 10m yazmıştım 😆 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ownerMad OP ⭐ 17y 16 yil once #9 Senden beklenmicek haraket adaş 😁 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
P Pergio ⭐ 16y 16 yil once #10 Hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
O ownerMad OP ⭐ 17y 16 yil once #11 Saol. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil