Icerige atla
Extraloob

Şanışer ft. Karaltı Mastrall - İt Ölmedikce(ft. Atakan)

· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme
T
TheLastKinG OP ⭐ 18y
Merhaba saygı değer arkadaşlarım , benim adım Atakan.Yeni yaptığımız şarkıyı sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.

Diyeceksiniz neden internette paylaşıyor ? Öylesine geyik bi şarkıydı , ve albümün içinde değil..Bu siteyi arkadaşlarım tavsiye etti ; bende bi kaç rap'e bakıp çıkacaktım.Neyse Download Linkini veriyorum ..

Aranıda Bana İnanmayanlar Olabilir

Bu yüzden Sarp'tan yani Şanışer'den bir resim ;

- Resim Silinmiş.

Birde e-mail adress ;

mailto:[email protected] bu e-mail hayranlarım içindir..

Buyrun ; 2.verse benim.

http://rapidshare.com/files/136036723/Saniser_-_it_Olmedikce.mp3.html

Birde ; bu hesap kardeşimin.Silkroad mı ne öyle bi oyun oynuyor ; o yüzden bi yazıveriyim dedim , belki sevenlerim vardır..

Saygılar; Atakan..

11 Yanıt
S
güzel şarkı

tebrikler 🍺
T
TheLastKinG OP ⭐ 18y
Teşekkürler.
C
ChrsNYC ⭐ 18y
dur bi dinleyim =)
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
başarılar dilerim güzelim fotona bakılırsa gayet şekilsin müzik olarak rapten anlamam ama tını güzel gibi.
T
Tengrİ ⭐ 19y
başarılar dilerim güzelim fotona bakılırsa gayet şekilsin müzik olarak rapten anlamam ama tını güzel gibi.

Seni zorla sagocu yapmıştık beyabannnnnn diyordun msnden hacım ne ara unuttun:D:D
D
DaWixed ⭐ 19y

Seni zorla sagocu yapmıştık beyabannnnnn diyordun msnden hacım ne ara unuttun:D:D

Beyaabannn 😄 😄 😄
M
misteyk ⭐ 18y
Ya bırakın hastamısınız nesiniz.
Bu herif atakan falan değil.

Şayet Atakan gelip de burada değil şarkı paylaşmak neden e-mail paylaşsın? Sarp'ın resmine gelince, o resmi her yerde bulabilirsiniz.
Zenci.
D
DaWixed ⭐ 19y
Başarılı bir şarkı olmuş.
Ritim,söz,müzik güzel.
Başarılarınızın devamını dilerim 🍺
T
TheLastKinG OP ⭐ 18y
Ya bırakın hastamısınız nesiniz.
Bu herif atakan falan değil.

Şayet Atakan gelip de burada değil şarkı paylaşmak neden e-mail paylaşsın? Sarp'ın resmine gelince, o resmi her yerde bulabilirsiniz.
Zenci.

Bana inanmayanlar olabilir demiştim ; açık adres vermek istemem.İnanan inanır , yorumlar için teşekkürler.
M
misteyk ⭐ 18y
😜

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: