Merhaba saygı değer arkadaşlarım , benim adım Atakan.Yeni yaptığımız şarkıyı sizlerle paylaşmaktan gurur duyarım.
Diyeceksiniz neden internette paylaşıyor ? Öylesine geyik bi şarkıydı , ve albümün içinde değil..Bu siteyi arkadaşlarım tavsiye etti ; bende bi kaç rap'e bakıp çıkacaktım.Neyse Download Linkini veriyorum ..
Aranıda Bana İnanmayanlar Olabilir
Bu yüzden Sarp'tan yani Şanışer'den bir resim ;
- Resim Silinmiş.
Birde e-mail adress ;
mailto:[email protected] bu e-mail hayranlarım içindir..
Buyrun ; 2.verse benim.
http://rapidshare.com/files/136036723/Saniser_-_it_Olmedikce.mp3.html
Birde ; bu hesap kardeşimin.Silkroad mı ne öyle bi oyun oynuyor ; o yüzden bi yazıveriyim dedim , belki sevenlerim vardır..
Saygılar; Atakan..
Şanışer ft. Karaltı Mastrall - İt Ölmedikce(ft. Atakan)
· 11 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
S
StickControl
⭐ 19y
güzel şarkı
tebrikler 🍺
tebrikler 🍺
Teşekkürler.
dur bi dinleyim =)
başarılar dilerim güzelim fotona bakılırsa gayet şekilsin müzik olarak rapten anlamam ama tını güzel gibi.
başarılar dilerim güzelim fotona bakılırsa gayet şekilsin müzik olarak rapten anlamam ama tını güzel gibi.
Seni zorla sagocu yapmıştık beyabannnnnn diyordun msnden hacım ne ara unuttun:D:D
Seni zorla sagocu yapmıştık beyabannnnnn diyordun msnden hacım ne ara unuttun:D:D
Beyaabannn 😄 😄 😄
Ya bırakın hastamısınız nesiniz.
Bu herif atakan falan değil.
Şayet Atakan gelip de burada değil şarkı paylaşmak neden e-mail paylaşsın? Sarp'ın resmine gelince, o resmi her yerde bulabilirsiniz.
Zenci.
Şayet Atakan gelip de burada değil şarkı paylaşmak neden e-mail paylaşsın? Sarp'ın resmine gelince, o resmi her yerde bulabilirsiniz.
Zenci.
Başarılı bir şarkı olmuş.
Ritim,söz,müzik güzel.
Başarılarınızın devamını dilerim 🍺
Ritim,söz,müzik güzel.
Başarılarınızın devamını dilerim 🍺
Ya bırakın hastamısınız nesiniz.
Zenci.
Bana inanmayanlar olabilir demiştim ; açık adres vermek istemem.İnanan inanır , yorumlar için teşekkürler.
😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap