Lenneth OP ⭐ 19y 13 yil once (düzenlendi) #1 Çok çok sağlam. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
L LordIslash ⭐ 13y 13 yil once #2 bide olsaydı iyi olcaktı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #3 Ne kadar saçma ne kadar gereksiz ne kadar rezilce saçmalama diyorsan evet güzel saçmalamışlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Lenneth OP ⭐ 19y 13 yil once #4 Güncellendi.@frityusSaçmalama be Fırat ya. 10 numara 5 yıldız olmuş. Special thx to Flexi TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #5 Güncellendi.@frityusSaçmalama be Fırat ya. 10 numara 5 yıldız olmuş.Aynen iyi saçmalamışlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Maynard ⭐ 14y 13 yil once #6 Adaşlığı bitiriyorum,ben gidiyorum.. 👋 fear1 .net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil