Mopneet OP ⭐ 18y 12 yil once #1 Şu monitörü kullanan ya da görmüş olan var mı? Etrafındaki kırmızılık neden var ve kötü duruyor mu? Teşekkürler.SAMSUNG 23" S23B350H TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Collapse ⭐ 16y 12 yil once (düzenlendi) #2 Bu mönitörü bu forumda başka birisi daha almıştı ve monitör çalışır durumdayken kırmızılığın rahatsız etmediğini/fark edilmediğini söylemişti.Ahanda burda monitor-alacagim-t289025.html?nomobile=1[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Mopneet OP ⭐ 18y 12 yil once #3 Yine ben sormusum zaten. 😄Farkli gorus bildirmek isteyen varsa acigim. Gordugum videolarda o kirmizilik yok resmen. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #4 Ben Asus almıştım ama modeli aklımda değil şuan 360 a almıştım.[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T tenpanter ⭐ 17y 12 yil once (düzenlendi) #5 asus vs238n 344 tl imiş bem kullanıyorum gayet güzel.[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil