Icerige atla
Extraloob

Şampiyonlar Ligi C grubunda Bursaspor ne yapar ?

· 18 Yanıt · 1.7K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda ile Man. United, Valencia ve G. Rangers ile eşleşen Bursaspor sizce ne yapar?

Kuzenle bahse girdik o en kötü 3. olacak dedi kazanırsa BJK Store'den lisanslı ürün alacağım ben kazanırsam o Fenerium'dan bir ürün alacak, ben grupta 4. olur dedim 😎

18 Yanıt
S
Streetwise ⭐ 19y
4.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Grubu sonuncu tamamlar ve elenir.
H
hmzsnmz ⭐ 19y
4.
[ek #12654]
.NET
.NET ⭐ 19y
ne yazık ki averaj takımı olacak
[F New]Solo Gitarist
B
Ben de ⭐ 17y
1.ci eminim M.United
2.ci Bursaspor olucak ve gruptan çıkacak.
H
Bursa'yı kötü görmek istemiyorum CL'deki tek takımımız en azından grubu 2.tamamlamasını istiyorum 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Manu zati zirvede onu ayıralım, ee Valencia ne olacak bence direk onu da ayıralım gelelim rangers'a ülkesinde 30 kez şampiyon olmuş Celtic ile devamlı zirvede yer alan Britania'nın kuzeydoğusunun asi çocukları parçalamazmı Bursa'yı bence parçalar bu bağlamda 0 çeker döneriz.
I
Inception ⭐ 18y
Uefaya gider...
B
Ben de ⭐ 17y
Manu zati zirvede onu ayıralım, ee Valencia ne olacak bence direk onu da ayıralım gelelim rangers'a ülkesinde 30 kez şampiyon olmuş Celtic ile devamlı zirvede yer alan Britania'nın kuzeydoğusunun asi çocukları parçalamazmı Bursa'yı bence parçalar bu bağlamda 0 çeker döneriz.

Top yuvarlaktır hocam 😁
A
Avenger ⭐ 18y
Rangers'e karşı herşeylerini ortaya koyup UEFA Avrupa Ligine giderler. Umarım.. 🎭
F
Fahmlugat ⭐ 18y
Gruptan çıkacağız 😎
I
3. olur.Mehmet Topalın takımı olan Valencianında aynı grupta olması güzel bi tesadüf olmuş nese:
R
Rochas ⭐ 16y
Hırslı olan kaybeder bence biraz daha sakin olup tecrübeli bir takım gibi maçlara çıkmalı hırs düşkünü olursa - tam tersi tedbirli sakin bir oyun sergilerse + Grub 2.sı veya 1.si olur
I
Hırslı olan kaybeder bence biraz daha sakin olup tecrübeli bir takım gibi maçlara çıkmalı hırs düşkünü olursa - tam tersi tedbirli sakin bir oyun sergilerse + Grub 2.sı veya 1.si olur

1. si olur dediğine göre futboldan pek anlamıyorsun sanırım 😆
J
JetHomme ⭐ 19y
1. Man Utd.
2. Valencia yada Bursa Olur diye düşünüyorum.

2. olamazsa UEFA'ya gider.
B
Ben de ⭐ 17y
1.ci çok çok çok zor ama 2.ci kesin olur
R
Rochas ⭐ 16y

1. si olur dediğine göre futboldan pek anlamıyorsun sanırım 😆

sanırım sen anlamıyorsun Bursa spor turkcell süper lig şampiyonu olmuş bir takım Şampiyonlar ligindede kolay takım yoktur diye düşünüyorum BS'de bunlardan birtanesi futbol bu herşeye açık benim düşüncem tabi bunlar 🍺
Ps: Başkanlar Büyük Düşünür 😎

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: