Icerige atla
Extraloob

Sakız Duvarı

· 17 Replies · 3.0K views
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Sakız duvarı, fransa da sakız severlerin ortaya attığı bir fikir. Sakızını çiğneyip türlü türlü şekillere sokanlar, bu duvara sakızlarını yapıştırıyorlar.

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
17 Replies
S
Streetwise ⭐ 19y
iğrençler.com 🎅
Windy
Windy ⭐ 19y
midem bulandı 😄 ama genede güzel birşey 😜 hiç değilse sokakda dilenci sıfatlı kişiler ekmek alacak param yok dediğinde sakız duvara git karnını doyur diye espri yapılacak bir yer olmuş 😜
X
xherolisa ⭐ 18y
hahah =) iğrenç 😄 LOL
S
Birisi Benim Metodumu Bunlara Anlattırmalı ; Eğer Etrafında Sıcak Bir Sıvı Varsa Ağzındaki Sakızla Temas Ettir. Ve Sakız Yumuşayınca Yut. Harika Bir Tat ! 👍
_
Birisi Benim Metodumu Bunlara Anlattırmalı ; Eğer Etrafında Sıcak Bir Sıvı Varsa Ağzındaki Sakızla Temas Ettir. Ve Sakız Yumuşayınca Yut. Harika Bir Tat ! 👍

iğrençsin-iğrençler.com 😄
T
TitusPullo ⭐ 19y
yakından baktığında iğrenç. fakat uzakdan hoş bi manzara oluşmuş.
U
Uykucu ⭐ 19y
iğrençler.com 🎅

+1 😄
F
Fre3sTyLe ⭐ 18y
Bizde BHu Nımeti yere Atıoruz..Adamlar Sanat Yapmıs bea 😄
B
daha önce görmüştüm mide bulandırıcı ^^
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
adamlar cidden herşeyden bir sanat üretebiliyorlar orada milyonlarca virus vardır yahu aids hepatit a-b-c-d-e-f-g ne ararsan vardır wahhhh 😜
4
a-b-c-d-e-f deil alfabeyi tamamlamışlardır 😄

İğrençinsanlar.org hatta 😄
DukeNukem
DukeNukem ⭐ 19y
Hoş Bir Görüntü CIkıyor Ortaya
N
iğrenc oldugu kadar yaratıcı da 😁 😁
B
adamlar cidden herşeyden bir sanat üretebiliyorlar orada milyonlarca virus vardır yahu aids hepatit a-b-c-d-e-f-g ne ararsan vardır wahhhh :P

çok doğru hertürlü hastalık vardır ^^
B
bannedddd ⭐ 19y
Biz de eskiden sıraların altına yapıstırırdık sınıfta. xD
J
Jigsaw ⭐ 19y
adamlar cidden herşeyden bir sanat üretebiliyorlar orada milyonlarca virus vardır yahu aids hepatit a-b-c-d-e-f-g ne ararsan vardır wahhhh :P

Muahuauha, aynı şeyi düşündük hacım, bu sakızlar toplanarak Fransızlara karşı genetik silah bile üretilebilir. Ben Fransa'da yaşasam alırım metal plakayı kasanın yan kapakları gibi, takır takır indiririm tüm sakızları yere. 😄

Log in to write a reply.

Log In
Paylaş: