Icerige atla
Extraloob

sakın köprüde üstündeyken oyunda çıkmayın

· 16 Yanıt · 1.5K görüntüleme
L
lejistica OP ⭐ 19y
benim yabancı bir arkadasım taklamakandaki köprünün üstünde oyundan çıktı bi daha giremiyo Very Happy dalga gectiğimi düşünmeyim çocuk köprünün altına düşmüş... neyse video yu izleyin anlarsınız :
http://www.youtube.com/watch?v=XRc6KH5Sq3E
16 Yanıt
D
DarkHero ⭐ 19y
bende bikez karakorama geçerkenki geçite sıkışmıştım yanimda return scroll olmasa çıkamazdim walla
B
balrog ⭐ 19y
valla kardes hemen returun basması lazım o orda sıkısmıs Mr. Green of bıde returun yoksa allah tek yolu var silkle retrun alıcak Very Happy
B
Beijo ⭐ 19y
benim bi charımda bug da kaldı öyle girdiğim gibi dc yiyorum silkle alınan returndan kullansam işlermiki hemen dc yiyorum çünkü ?
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
deneme bence o da yanabilir Rolling Eyes
I
iCe_diVe ⭐ 19y
bende takla makanda lord yarkana giderken bi yerde kalmışdı her girişimde ekran kartı hatası veriyordu en sonunda cafeye gitti kurtardım çarı Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
B
blackshade ⭐ 19y
ok durmayız tsk ler
F
Elemanın videoyla birlikte Bug Reporta bildirmesi lazım durumu...Yok yere Köprü altı charı olmuş yavv... Rolling Eyes
M
mavi_ ⭐ 19y
beyler cokl kolay benım arkadasım wardı ole taklada bı yerde kalmıstı bole hareket edemeden 5 sn de dc yıyodu bende tam kordınatlara gıttım sytan cekıp tekte oldurdum dc yedı ama shıre dondu charı kurtardık sneın ıcın %10 expını feda edecek arkadasın warsa bence sole ama galıba ıcerıde gozukuosun sen (zone) detective
S
SaiJeva ⭐ 19y
önce oyuna girerken char nasıl vazıyette baksın strat yasına tıklandıgı anda char oyunda demektir arkadaşlar eger tuttura bilirse charı geri dogru getirebilirse mause ile tahmini olarka char cıkacaktır aynısı banada oldu sucrula bassın yoksa arkadaşıyla partiye girsin arkadaşıda oraya gidip partiden exchange atıp sucrul versin olayy bu
K
karakuwet ⭐ 19y

sucrula bassın yoksa arkadaşıyla partiye girsin arkadaşıda oraya gidip partiden exchange atıp sucrul versin olayy bu

Hahahah video u izledinmi 5 sn olmadan dc yiyor nasıl pt gircek alcak Mr. Green
S
SaiJeva ⭐ 19y

sucrula bassın yoksa arkadaşıyla partiye girsin arkadaşıda oraya gidip partiden exchange atıp sucrul versin olayy bu

Hahahah video u izledinmi 5 sn olmadan dc yiyor nasıl pt gircek alcak Mr. Green

charı yerinden kımıldatırsa char dc yemeyecektir eğer kurtulursa sucrulla cıkabilir
B
BøBa ⭐ 19y

Elemanın videoyla birlikte Bug Reporta bildirmesi lazım durumu...Yok yere Köprü altı charı olmuş yavv... Rolling Eyes

zuhauha Twisted Evil Twisted Evil
B
Beijo ⭐ 19y
ben en az 10 kere bug reportla bildirdim charımı dw nin yanındaki dağda kaldı benimkide ama hiç bişi yaptıkları yok video ile yollasam bi çözüm bulurlarmiki Rolling Eyes
H
HosenberG ⭐ 19y
Bu cara bundan sonra körü6cari demekten baska yol yok ins..
E
eagle1016 ⭐ 19y
beylerrr bence pacthten sonra belkı kurtulur Twisted Evil Twisted Evil
ama hakkattende kopru altı olmus bu arada gecen gun benım adam da hotandakı guıldcı adamın orada kopru altına dustu de Allahtan return cektım kurtuldu
ama duymustum bır defasında cıkamamıstı bırı Mr. Green

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: