20 yaşındayım, ufakliktan beri sivilce problemi yaşadığım için ilk kez suratıma 19 yaşında jilet vurdum. O yaşıma kadar sakalim çıkmadı tüy şeklinde düzensiz bir halde çıktı faullerin altından. Ilk boy gösterdiği yer çeneydi. Dedigim gibi cilt problemlerim sebebiyle hala temkinli şekilde traş oluyorum. Uzun aralıklarla traş oluyorum. Şu an cildim temiz, nadiren ve az sivilce olayı Mevcut. Fakat nedendir bilinmez bunu sorun etmeye başladım sakallarimin istediğim gibi cikmamasini yani. Bununla ilgili internette çok şey okudum Sarımsak badem yağı vs. Bir de siz değerli arkadaşlarıma sormak istedim. Bu problemi yaşayan, çözüm üretebilen var mıdır aranızda ?
Not olarak ekleyeyim şu anda belirli bölgelerde kıl kökleri Sert, yani tüy değil de sakal şeklinde çıkıyor. Fakat dediğim gibi düzensiz. Mesela sol favorinin altından çeneye kadar kıl şeklinde güzel çıkıyor. Çene hizasında çıkıyor. Fakat sağ favori altından düzensiz ve daha seyrek şekilde boynuma doğru iniyor. Bıyık zaten nerde ki biz görelim 😁 Konu hakkındaki görüş ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkür ederim şimdiden, iyi forumlar hepinize 😊
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile
Special thx to Flexi
Yaralı style