Güzel güzel... Böyle azıcık aksiyon olsun. Bi örgüt bir şeyler yapsın, gökten bir şey insin falan. Hoş olur.
Şaka Maka 10 Gün Kaldı
· 39 Yanıt · 2.2K görüntüleme 0 okuyor · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Bilgisayarımın tarihini 8 Aralığa aldım, virüs programı devre dışı oldu 🤔
bende ileri aldım benim virüs programı tıkır tıkır çalışıyor. summer3:
😄 😆
Güzel güzel... Böyle azıcık aksiyon olsun. Bi örgüt bir şeyler yapsın, gökten bir şey insin falan. Hoş olur.
Böyle şeylere insanlar inanınca benim sinirlerim zıplıyor ya kaldıramıyorum 😁
Aynen bi örgüt bişeyler yapsın gökten bişey insin havai fişekler patlasın ılık bi rüzgar saçımı dalgalandırsın ve taşa takılıp düşüp ölelim mutlu son 😄
ahahha süper yorum 🙏 👍
o gün hiç birşey olmayacak ama bu illuminati cidden çok garip ya 2-3 gündür tekrar merak sardım araştırıyorumda 1994 de çıkan oyun kartlarında patladım o.O
Temet Nosce
⭐ 17y
Pc saatini 10 Aralık'a aldım. Sitede üzgünüz çok geç yazıyordu 😆
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Mağara sıcakmıydı panpa 😁
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Böyle şeylere insanlar inanınca benim sinirlerim zıplıyor ya kaldıramıyorum 😁
Ahhh. Ahhhh.
kaç mbit 😁
Temet Nosce
⭐ 17y
Üstüme gelmeyin 2-3 gündür nete girmiyordum bir bakayım dedim. 😁
(Cin Suresi, 26-27) ayette der ki;
O, gaybı bilendir. Kendi gaybını (görülmez bilgi hazinesini) kimseye açık tutmaz (ona muttali kılmaz.) Ancak elçileri (peygamberleri) içinde razı olduğu (seçtikleri kimseler) başka. Çünkü O, bunun önüne ve arkasına izleyici (gözetleyici)ler dizer.”
Buradan çıkaracağımız sonuç hiç bir gizli örgüt yahut tarikat gelecekten bir haber verme, günümüz yaşadıklarımızı değiştirebilme, hayat şartlarını doğa üstü olaylar ile alt üst edebilme veya geleceği değiştirme eyleminde bulunamaz.
Kaanın da dediği gibi
olacaktır sadece...
Ps: Gayb (gelecek hakkında fikir sahipliği)
O, gaybı bilendir. Kendi gaybını (görülmez bilgi hazinesini) kimseye açık tutmaz (ona muttali kılmaz.) Ancak elçileri (peygamberleri) içinde razı olduğu (seçtikleri kimseler) başka. Çünkü O, bunun önüne ve arkasına izleyici (gözetleyici)ler dizer.”
Buradan çıkaracağımız sonuç hiç bir gizli örgüt yahut tarikat gelecekten bir haber verme, günümüz yaşadıklarımızı değiştirebilme, hayat şartlarını doğa üstü olaylar ile alt üst edebilme veya geleceği değiştirme eyleminde bulunamaz.
Kaanın da dediği gibi
olucak şudur ; illuminati domainini alan sivri zekalı arkadaş o sipsiyah ekranın önüne ya "Artık çok geç." yazıcak ya da o domainin süresi o gün o saatte biticek ve sonuç olarak elde var "0" 😆
olacaktır sadece...
Ps: Gayb (gelecek hakkında fikir sahipliği)

@Avasin
Gelecek hakkında kehanette bulunamayacağını bilmek için kutsal kitaplara gerek yok hacım, azıcık mantık yeter 😄
Gelecek hakkında kehanette bulunamayacağını bilmek için kutsal kitaplara gerek yok hacım, azıcık mantık yeter 😄
@Avasin
Gelecek hakkında kehanette bulunamayacağını bilmek için kutsal kitaplara gerek yok hacım, azıcık mantık yeter :D
Mantık ile anlayamayan da oluyor brom biggrint1

M
MelancholyMan
⭐ 17y
Anca iç geçirebiliyorum size .
*
*Underground
⭐ 16y
7 Gün sonra ayın 7^si olucak
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Aynştaynımızı bulduk beyler.
*
*Underground
⭐ 16y
Aynştaynımızı bulduk beyler.
Lafı nereden anlıyorsun . Sıradan birgün demek istemiştim 🍿
M
MelancholyMan
⭐ 17y
Şaka maka 5 days + 20h : 17m : 40s kaldı.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap