Icerige atla
Extraloob

SAINT KNIGHT DRESS /// AZİZ ŞOVALYE KIYAFETİ

· 70 Yanıt · 17K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
SAINT KNIGHT DRESS AZİZ ŞOVALYE KIYAFETİ

Legend 5 ile beraber yeni gelecek olan kıyafetin ilk görüntüleri Kore'de yayınlandı.

Npc-Drop Giysi, Avatar, Coins Giysi, Roc Giysi kim hangisini giyecek.

Special thx to extraloob ❤️

Saygılarımızla,
70 Yanıt
B
Bygym ⭐ 18y
Görüntüsü çok ihtişamlı almaya değer bir dress tskler paylaşım için...
H
Bu avatar iyi'de daha çok cabal'ı anımsatıyor bana 😊
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Bunu geldiği gün direkt alıyorum, böyle bir avatar görmedim hayatımda mükemmelll 😱 😱
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
Tengrİ ⭐ 19y
bu dress i bekliyorum gelsin direk 2 adet çekicem 🎭
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bir sürü giysi oldu yahu keşke bu giysileri invisible modda giyebilsek yani roc itemlerim gözüksn dress gözükmesin mesela.
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
bir sürü giysi oldu yahu keşke bu giysileri invisible modda giyebilsek yani roc itemlerim gözüksn dress gözükmesin mesela.

Bu gidişle ona da el atarlar bence, çok çeşit oldu artık insanlar ne giyecek nabacak şaşırmaya başladık 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
T
Tengrİ ⭐ 19y
uyanıklar yeni dress fazla cıkarmaz oldular genellikle eskilerinin üzerinde oynama yapıyolar ama bence item mallda dress sayfasını büyütüp tüm dressleri koysalar daha başarılı olur
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
uyanıklar yeni dress fazla cıkarmaz oldular genellikle eskilerinin üzerinde oynama yapıyolar ama bence item mallda dress sayfasını büyütüp tüm dressleri koysalar daha başarılı olur

öyle esprisi kalmaz spartan devil bunlar özel dress'lerdir herkes almasın canım ama şu tüm dress'leri giyebilsek üzerimizde görünmeden durabilseler keşke.
L
aynen yha gözükmeseler daha iyi olur
B
Belarj ⭐ 17y
Çok amele işi gibi geldi bana fazla abartılı bence 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
K
KissBerry ⭐ 17y
wuuw fena ama arkadaki kanatlardan belli uçan bi dress olcak galiba
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Bunu geldiği gün direkt alıyorum, böyle bir avatar görmedim hayatımda mükemmelll 😱 8O

+1 🍿
Special thx to Flexi
J
şu ana kadar gelen en ihtişamlı dress doğrusu legend 5 hazirandan sonra gelsede bende alemlere aksam 😎
M
MaviBeyaZ ⭐ 17y
Bunu geldiği gün direkt alıyorum, böyle bir avatar görmedim hayatımda mükemmelll 😱 8O

+1
hiç güzel değil 😕
R
RecLast ⭐ 18y
kanat varmı bunda bana mı öyle geldi uçuyorsa kapış kapış gider süper bişey ^^
F
FaR_CRY ⭐ 17y
güzelmiş.
H
HolyGirls ⭐ 18y
Bn beğendim ama Charım Blader oldugu için böyle fazla desenli şeyler "cıvık" olur diye düşündüm ve Arabian Dress aldm 😄
Ama Warriorlara yakışacağı kesin ;)) Uçacağını sanmıyorm o kdr demir yığınını 2 kanat mı havalandıracak xD
G
Glory ⭐ 18y
Başarılı bi çalışma olmuş 👍 alınsın 😉
_
_Dejavu ⭐ 19y
çok abartılı olmuş 😱

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: