Icerige atla
Extraloob

Saheserimi Görün Lütfen 68+10 !!ARTIK SADECE BR HAYAL

· 35 Yanıt · 3.0K görüntüleme
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.
BU BLADE ARTIK SADECE HAYALLERIMDE KALDI KULLANMASI GUZELDI AMA +11 DE YANDI ISTE INSANOGLU YETINMEK BILMIYOR BU CHAR SATILAMK UZERE YOLDADIR kahvekeyfi
35 Yanıt
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
bu sılah karsısında egılınır be extrabeer extraokk
_
_AvRiL_ ⭐ 19y
konu yanlış yerde dicem ama bu silah her konuya girer ellerine saglık el yapımı bi +10 gorduk helal inş 72 lere^^
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
SALLA 72YI YA Mr. Green BUNU BEN +17 YAPACAM KOYDUM KAFYAAA Twisted Evil extraokk
O
Only4yOu ⭐ 19y
hehe hayırlı olsun kanka aklıma kore geldi lv38 adam 29+9 sword basmıs kullanıyordu sende uyeni silaha para vermiyim die bastın dimi Twisted Evil amma uyanıksın sen ben biliyom seni Wink
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y

hehe hayırlı olsun kanka aklıma kore geldi lv38 adam 29+9 sword basmıs kullanıyordu sende uyeni silaha para vermiyim die bastın dimi Twisted Evil amma uyanıksın sen ben biliyom seni Wink

hehe Twisted Evil tabı canım yenı sılaha ne gerek var bu olduktan sonra 72+6.5 lwl sılaha esıt haaha Mr. Green ama +11 denıycem kesınlıkle 2 haft aıcınde denıcem 1 ımmortal 1 astral daha bascam 2 gun sonrada +11 yapıcam o daha farklı parlıyo cunku belkı kısmetse +12-+13 falan fılan Mr. Green
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y
kore serverında gorup burada goremedıklerınızı sıze ben yasatcam Cool Twisted Evil
O
Only4yOu ⭐ 19y
kanka +14 dene nasıl anlatayım sana +5 i düşün kırmızı parlıyor dioz ya +14 ün yanında pembe kalıyor o Twisted Evil kıpkırmızı öle birşey olsa gerek
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y

kanka +14 dene nasıl anlatayım sana +5 i düşün kırmızı parlıyor dioz ya +14 ün yanında pembe kalıyor o Twisted Evil kıpkırmızı öle birşey olsa gerek

way be dusunsene elımde 68+14 abowwww Mr. Green
O
Only4yOu ⭐ 19y
o zaman ben blader a dönerim işte
G
gRaNdFlaSh OP ⭐ 19y

o zaman ben blader a dönerim işte

heheh Mr. Green 2bılyon altına falan satarım herhalde dusunemıyorum nasıl parlar Laughing +255 yaparım belkı dıskotek parlaamsı olur ben fazla uctum ya +11 kafi Wink
O
Only4yOu ⭐ 19y
nese ben yatar cok yoruldum 7/24 ü yasıyorum adeta :p

not: saat su anda 06:06 site saatini ayarlayın ltf Idea
T
tan ⭐ 19y
hayırlı olsun +10 Twisted Evil Twisted Evil
D
Dampyre ⭐ 19y
woww +10
ama bşlık ve içeriğini küçülüt lütfen
F
fenasii ⭐ 19y
bu item tek kullanımlık mı ?
L
LibLibi ⭐ 19y
oy anam oy manaq siLah oLmus tebrikLer basarinin devami diLerim !
E
EviLQin ⭐ 19y
alper arkadaşım bak sana bir kere daha sölüyorum +8 yaktığın gibi serveri bırakıp gitme Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
M
Murderer77 ⭐ 19y
Nasil Yaptin????
O
Only4yOu ⭐ 19y
y ye bastı silahı koydu elix i koydu lucky powder a gerek bile görmedi fuse butonuna bastı

nasıl ypatın die bi soruyu nasıl soruyonuz cok merak ediyorum. sans işte basıyon tutarsa tutuyor alala
M
Morwena ⭐ 19y
ehauhau walla koptum Cool

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: