Arkadaslar Sizi Küçük Bi Bİlgi Vermek İstedim Sagopa Kajmer 20 Mart Salı Günü Saat 23.45 De Fox Tv De Bi Program'a Çıkacaktır......
Bilginize extraokk
Sagopa'cılar Baksın !!!
· 21 Yanıt · 1.7K görüntüleme 0 okuyor
21 Yanıt
Arkadaşım verdiğin bilgi güzel ama magazinsel konular açıp durma burda ceza ve hilal cebeci diye bi konu daha açmıştın bunun gibi paylaşımlarını off topic'de aç lütfen Exclamation
T
The_DifferenT
⭐ 19y
inş. şarkı sozlerini unutmaz yine
puahahaha Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mr. Green Laughing Laughing
tamam kardesım dikkate alıcam extraokk
H
hacker_emn
⭐ 19y
20 şubat salıya deil çarşambaya denk gelio Mr. Green
bende ona dikkat ettim salı ise bugün 20 şubat ise çarsamba nasıL oluyor Question
[ek #12654]
kardeş gerçektende çok saol ya bekn sagoyu hiç yakalıyamıyordum şimdi yakalarım Mr. Green
saykocular sizi Mr. Green
Yuhahaha hiç güleceğim yoktu akşam akşam koparttın yine eee ne de olsa SAGOPA! Twisted Evil
20 şubat salıya deil çarşambaya denk gelio Mr. Green
bende ona dikkat ettim salı ise bugün 20 şubat ise çarsamba nasıL oluyor Question
20 Mart... Wink
kardeş ama 20 mart perşembeye geliyor Mr. Green
Yuhahaha hiç güleceğim yoktu akşam akşam koparttın yine eee ne de olsa SAGOPA! Twisted Evil
@The_DifferenT
1 kere foxa çıktı ordada şiir gibi baytarı okudu bundanmı bahsediyosun? Evil or Very Mad
@DeAth__Pro0F
kaynak alabilirmiyim?
Arkadaslar Sizi Küçük Bi Bİlgi Vermek İstedim Sagopa Kajmer 20 Mart Salı Günü Saat 23.45 De Fox Tv De Bi Program'a Çıkacaktır......
Bilginize extraokk
yav şunun bi tam zamanın ı söyliye bilirmisin hangi güne geliyor zaman geldi gine kaçırmayalım Mr. Green
yav biri bana ne zaman oldugunu tam olarak söyliye bilirmi acaba Evil or Very Mad
20 mart Perşembe Ama Sitesinde Salı Yazıyodu Confused
T
The_DifferenT
⭐ 19y
20 mart Perşembe Ama Sitesinde Salı Yazıyodu Confused
hahha anla işte sagoda bilmio 😊 kmanajer kendi kafasına gore iş yapıyo sanırım
@The_DifferenT
1 kere foxa çıktı ordada şiir gibi baytarı okudu bundanmı bahsediyosun? Evil or Very Mad
yapma ya onudamı yaptı ben izlemedim onu izlesen gulmekten yarılırdım aahhaha süşüncesi bile komik ya şiir gibi baytar okumak hahhahaha
@The_DifferenT
c..a gibi mamını gibi çocukça şeyler söylemekten iyidir Mad
T
The_DifferenT
⭐ 19y
@The_DifferenT
anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az
c..a yıda adam yaptın seni sadece alkışlıyorum ilk önce sagonun sonrada cezanın geçmişini oku o zaman konuş extraokk
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap