Sagopa Kajmer Fan Club
Sagopa Kajmer Fan Club Açılmıştır...
Logo İşini Morfeux Yapıcak.Lee Den Bölümde İstedim.Artık Sadece Başkan ve Yönetim Kaldı.
Başkan Adayları
Hafta Sonuna Kadar Başkan Adayları Yazsın
Hafta Sonu Seçim Var.
Sagopa Kajmer Fan Club
· 14 Yanıt · 1.0K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
Buda Fun Clublerın Yanına Eklencekmi :?
İnşallah Ne Oldu Bi Problem Mi Var?
sago 4ever gölge haramileri süper herkese tafsiye ederim açılırsa bnide ekleyn lutfen
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Cok detaya girmiş olmamışmı daha sonra einimki ceza fan club b.v gibi şeyler çıkar bence.
ajdar fan club isteriz ?!!!!!!.....
B
BlackLighT
⭐ 19y
bence rap mp3 paylaşımları diye ayrı bi bölüm olsa daha güzel olur bi yerde rap ile ilgili haberler toplanır diyer yerde mp3 leri paylaşırız :?!!!
süper olr.. Sago 4ever ?!!!!!!!
Cok detaya girmiş olmamışmı daha sonra einimki ceza fan club b.v gibi şeyler çıkar bence.
Ben Lee den İzin Aldım...
B
belirsizzzzz
⭐ 19y
Ben izin aldınmı almadınmı demedim bu saten izin alınıcak bir konu deil.Ama böle bir konu açmak çok detaya girmiş olur Rap Fan club Var onun içeren bütün şarkıcılar için bir fan club açarsak ohoo dedim 😜
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
Katılıyorum BaTTeRST. Mr_Danger yanlış anlamanı istemem ama bu çok detaya iniyor gereksiz olur bence sagopa kajmer turk rapcı ve Turkısh rap Fun club bölümümüz var zaten bölümümüz sago yuda içine alıyor bu sebebden dolayı gereksiz diye düşünüyorum :?!
bende sago hastasıyım benide eklerseniz sevinirim
T
The_DifferenT
⭐ 19y
Bence çok gereksiz bi club ozellikte Türkçe - Rap varken bunun açılmasına bi anlam veremedim
Ben izin aldınmı almadınmı demedim bu saten izin alınıcak bir konu deil.Ama böle bir konu açmak çok detaya girmiş olur Rap Fan club Var onun içeren bütün şarkıcılar için bir fan club açarsak ohoo dedim :P
aynen biri der ceza biri der fuat ohhoo bencede
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap