güzel paylaşımm bir de şarkılarını albümlerini paylaşsan tam süper olacak =)
SaGoPa KaJMeR
· 19 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
bütün albümlerini isterim şahsen ben , sadece son albümü var bende =( diğerleri teker teker toplamak lazım bir araya
Sago herzaman 1 numara hayatımın bir parçası.. Wink
S
SagittariuS
⭐ 19y
Sagopa 4Ever ^^ Bende Severim,Kendime Sarılır Donarım $arkısı Çok Güzel..
upload edip link verin zahmet olmassa bi katkıda siz bulunun Evil or Very Mad
Son albümü pek sarmasada AkA sagopa K =))
Burası benim ilimyerim kendimle ilgili sorunum var ise bırak doktorum olan ben uraşayım popcorn
Burası benim ilimyerim kendimle ilgili sorunum var ise bırak doktorum olan ben uraşayım popcorn
Bende zamanında DRAMA YOLLARI adlı şarkıyla bağlandım kendisine ve artık hayatımın bir parçası haline gelmiştir..
Ben parçalarını tek tek indirdiğim için toparlak hesap SAGOPA KAJMER klasörü 500 mb Very Happy bi tek kurşun asker albümü ve ikimizi anlatan birşey adlı albümü albüm olarak var Very Happy isterseniz 2sinde upload ederim sizin için...
Sagopa kajmer 2oo6 Albüm (Kurşun Asker)
http://rapidshare.com/files/55530617/Sa ... t_EP_4.rar
Ben parçalarını tek tek indirdiğim için toparlak hesap SAGOPA KAJMER klasörü 500 mb Very Happy bi tek kurşun asker albümü ve ikimizi anlatan birşey adlı albümü albüm olarak var Very Happy isterseniz 2sinde upload ederim sizin için...
Sagopa kajmer 2oo6 Albüm (Kurşun Asker)
http://rapidshare.com/files/55530617/Sa ... t_EP_4.rar
SAgo hayatıma Neyim varki repten gayri diyerek girdi =)) 2002 kuvvet myra
Ama[D]ouS kalbimdesin Cool
Sagoyu seveni bende severim
herkes sagoyu kaldıramaz Wink
herkes sagoyu kaldıramaz Wink
olm tmm yazmayın kurşun asker albümünü upload ediom 3. sayfada kalmasın Very Happy ilk sayfadaki mesajımı editlicem ilk sayfada olsun die Very Happy
pff paylaştırılmış zaten Very Happy ama olsun fazla mal göz çıkarmaz dimi Very Happy
olm tmm yazmayın kurşun asker albümünü upload ediom 3. sayfada kalmasın Very Happy ilk sayfadaki mesajımı editlicem ilk sayfada olsun die Very Happy
extraokk
hahaha tabi yaw canin saolsun hiç bişi olmas sen koy Twisted Evil Twisted Evil
upload edicem die oyun download ını durdurdum ama upload edilmiş Very Happy bu saatten sonra dönmek yok ehhehe Very Happy
yoo konu kirliliği deil ki Very Happy alternatif link veriom say işte bide bi mesajımı editlicem ilk sayfadaki Very Happy kirlilik olmaz o zaman Very Happy
link tmm dır ilk sayfadaki ilk mesajda kafanıza göre takılabilirsiniz Very Happy
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap