Basketbol oynarken sağ bileğim çıktı, bileğimdeki eklemlerden biri diğerinin üstüne binmiş büyük ihtimal tel takılacak eğer ilerlemişse açık ameliyat olacakmışım. En iyi ihtimal telle beraber 1 ay alçıdayım, bu yüzden sitede pek aktif olamayacağım, imza istekleriniz 1 ay askıda kalabilir ama forumumuzda çok yetenekli arkadaşlarımız var umarım onlar size yardımcı olur. Bileğim nedeniyle 1 ay sadece okumakla yetinebilirim sizi çok seviyorum beni sakın unutmayın sadece 1 ay gibi kısa bir süre. Sadece arkanıza yaslanın ve ilklerin efendisi extraloob'un tadını çıkarın. ❤️
Sağ Bileğim Çıktı
· 37 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
37 Yanıt
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun :/
S
SilentLord
⭐ 17y
Geçmiş olsun çok üzüldüm ):
Sağolun. ❤️
Geçmiş olsun :/
Nina Ricci
⭐ 17y
çok geçmiş olsun bro acil şifalar.

En yakın zamanda iyileşeceğim inşallah, hepinizi çok seviyorum. ❤️
K
KertenKelebek
⭐ 16y
aa Cidden üzüldüm geçmiş olsun Tel takılacak derken platinden söz ediyorsun sanırım bizim arkadaşada taktılar 18 yaşında yada askere giderken alınacakmış
A
Aristotales
⭐ 19y
Geçmiş Olsun.
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin :!!&%&! 👋
Geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine,umarım tedavi sürecinde fazla acı çekmessin. ❤️ 😘
aa Cidden üzüldüm geçmiş olsun Tel takılacak derken platinden söz ediyorsun sanırım bizim arkadaşada taktılar 18 yaşında yada askere giderken alınacakmış
Benim ki 1 ay kalacak, alçıyla beraber.
geçmiş olsun
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''
İyi haberi aldım tel takılmayacakmış, sadece 1 ay alçıda kalması yeterliymiş. Şuan havalardayım. nese: nese:
Geçmiş Olsun.
İyi haberi aldım tel takılmayacakmış, sadece 1 ay alçıda kalması yeterliymiş. Şuan havalardayım. nese: nese:
🙏
geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ❤️
eskiler bilir
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun bro ❤️ 😞
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap