M Minotoche OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Safiye Ayla - Ah bu gönül şarkıları Plağı lazım. Bulabilecek olan lütfen söyleyebilir mi çok hayırlı bir iş için lazım 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
M Minotoche OP ⭐ 17y 13 yil once #2 Albüm adı Çile Bülbülüm Çile arkadaşlar TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
T TanerUNER ⭐ 19y 13 yil once #3 Cem yilmaz sin sesi ne kadar kptu olsada bu sarkida guldurmedigini ap acik belloi ediyor dinlemelisiniz zaten bu parcayi dinliyen cem yilmazida dinlemstir TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche OP ⭐ 17y 13 yil once #4 Siparişi verdim. Fiyat 100tl 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Mr. Mojo Risin' ⭐ 14y 13 yil once #5 Ben de tam bakayım Kadıköy'den diyecektim bro. Hayırlı olsun. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
M Minotoche OP ⭐ 17y 13 yil once #6 2 gün sonra videolarını yüklüyorum inşallah 😊 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil