Icerige atla
Extraloob

Sadri Şener BOMBASI!

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Sadri Şener BOMBASI!

Daha önce TR Kupası final maçından sonra şu yorumları yapan Sadri Şener...
http://fanatik.ekolay.net/Bursaspordan-Sadri-Senere-tepki_3_Detail_244_175289.htm

...daha sonra bir başka gece haftaya Fenerbahçe maçı ne olur sorusuna buyurun bu cevabı veriyor 😱

şimdi tivibu'dan Star tv de yayınlanan Son Kale programından ekran görüntüsü aldım.

Kupayı onlara hediye ettik tüm Trabzon halkını sokaklara döktürdük onlarda bunun diyetini ödeyecekler tabiki ahahaha Fenerbahçe'nin lobisine bayılıyorum yaaa nese: makara:
10 Yanıt
B
Bartowski ⭐ 17y
Türkiye kupası boşuna verilmemiş demekki uhasdhua
V
volkanka ⭐ 17y
Bu ikinci bomba oluyor extra 😉
Bir kere daha söyledi bunu .
Serkan Balcı da söyledi bunu.
Şampiyonsunuz gerçekten yapacak bir şey yok 8))
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Bu ikinci bomba oluyor extra 😉
Bir kere daha söyledi bunu .
Serkan Balcı da söyledi bunu.
Şampiyonsunuz gerçekten yapacak bir şey yok 8))

bro walla canlı canlı ss aldım ahahhaaaa şampiyon olacağız ötesi yok broooooooooooooo 🍺 👍 ❤️ nese: 💃
P
Prada ⭐ 19y
Aziz başkan boşuna 3 yıl şampiyonluk sözü vermez. Verirsede öyle veya böyle yapar 2+2 bu yüzden hep 4 ediyor ^_^
S
Schweppes ⭐ 17y
hehe şaka gibi ya 😁 😁
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Aziz başkan boşuna 3 yıl şampiyonluk sözü vermez. Verirsede öyle veya böyle yapar 2+2 bu yüzden hep 4 ediyor ^_^

😁 🙏

tapıyoruz değil mi bromance aziz başkanaa 😘 nese:
P
Prada ⭐ 19y
Adam topuzu 8taşin elinden aldı heriflerin şampiyonluğu gölgeledi.. gitti ardaya laf olsun diye teklif yaptı çocuğun hayatını bitirdi.. Adam çok zeki tapmamak elde değil 😆
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Adam topuzu 8taşin elinden aldı heriflerin şampiyonluğu gölgeledi.. gitti ardaya laf olsun diye teklif yaptı çocuğun hayatını bitirdi.. Adam çok zeki tapmamak elde değil 😆

off bromance özlemişim wallahi yorumlarını tam benlik yorumlar o kalitede bayılıyorum sana yaaa 🙏 nese: 🍺 😘
B
Belarj ⭐ 17y
Bırakın bu işleri sakın Trabzon'a rüşvet teklif etmiş olmasınlar. Fenerin son Türkiye Kupasını eskiciler bile almıyomus 😆
[F diye korkma, azız diye çekinme.”[/B]''Bilge Tonyukuk''

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: