Icerige atla
Extraloob

Sadece İste

· 16 Yanıt · 1.8K görüntüleme
newyorklum
newyorklum OP ⭐ 19y
Ekranda Zırt Bırt Çıkan Reklam Forumda Gezinmeme Engel Oluyor Ve istediğim Hiç bir yere Tıklayamıyorum Avatar Resmimi Değiştiremiyorum Sürekli Aynı Hatayı Veriyor Daha Önce Memnun Kaldığım Forumdan Şimdi SÜrekli Sıkıntı Çekiyrum ilginize Artık............ 👴
16 Yanıt
_
evet bencede ney bu ya sinir oLuorum DestekLiorum kardeşim seni
_
Ben google chrom kullanıyorum pop up lar reklamlar gözükmüyor.Reklamlarla siteyi sadece 3. sitelere döndürdüler.
I
ironEyE ⭐ 18y
Reklamlar bir sitenin can damarıdır.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Ayın 23'ünde bitecek o reklam bir dahada alınmaz sanırım 😊
newyorklum
newyorklum OP ⭐ 19y
tamam reklam olmazsa kazanç'da olmaz ama reklamında ayarı olmalı tam ekranın ortasıda ne işi var bazen kapatılmıyorda iice sinir oluyorum........
I
ironEyE ⭐ 18y
Kapatılabiliyor.Pembe ile gösterdiğim yer:
_
Nese az kaLmış Bitmesine
C
chipshajen ⭐ 17y
tamam reklam olmazsa kazanç'da olmaz ama reklamında ayarı olmalı tam ekranın ortasıda ne işi var bazen kapatılmıyorda iice sinir oluyorum........

amma kızmışsın sende bro 😊 azıcık sakin 23ünde bitiyormuş bak 😊
newyorklum
newyorklum OP ⭐ 19y
tamam peki o zman profilinizden avatar kısmına girelim ve ordaki kapatma düğmesini gösterebilirmisiniz ben bir türlü bulamadım da.............

.NET
.NET ⭐ 19y
[F New]Solo Gitarist
newyorklum
newyorklum OP ⭐ 19y
internet expoler'de girildiğinde o kapat tuşu görünmüyor...........
.NET
.NET ⭐ 19y
[F New]Solo Gitarist
Nina Ricci
Nina Ricci ⭐ 17y
onun çıkması sorun değil ki.avatar linkini yapıştır gönder tuşuna bas tamamdır ?
E
EliteTurk ⭐ 18y
Ben size daha garanti bir yöntem sunayım http://www.extraloob.com/forums da hesabınızı V.İ.P yaparak sitedeki reklam flash larından kurtulabilirsiniz.. 🎭
NoMoreLove
NoMoreLove ⭐ 18y
Ben size daha garanti bir yöntem sunayım http://www.extraloob.com/forums da hesabınızı V.İ.P yaparak sitedeki reklam flash larından kurtulabilirsiniz.. 🎭

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: