Icerige atla
Extraloob

Saç Rengi Değiştirme(Resimli Anlatım)

· 19 Yanıt · 7.5K görüntüleme
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
İlk önce resmi photoshop'ta açıyoruz. Herhangi ßirsini

-Resim Silinmiş.

Şimdi Background katmanını kopyalayın ve ctrl+u tuşlarına basın. Açılan pencerede colorize kutucuğunu işaretleyin. Ve burada kaydırma çubuklarıyla istediğiniz bir rengi ayarlayın. Ayarladığımız renk daha sonra yapacağımız bir işlem ile daha güzel bir hale gelecek siz sadece rengi seçin ve OK deyin. Düzeltmesi kolay.

-Resim Silinmiş.

Ardından kopya katman seçili iken layer>add layer mask>hide all komutunu verin. Bütün değişiklikler kaybolacak ama önemli değil. Ekrandaki görüntü aşağıdaki gibi olsun yeter.

-Resim Silinmiş.

Yumuşak bir fırça seçin ve önplan (foreground) siyah yaparak saçları boyayın. Daha önce belirlediğimiz renk ortaya çıkacaktır. Saçların ince yerlerini fırça boyutunu küçülterek daha rahat boyayabilirsiniz.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

Blending mode'u da soft light olarak ayarlayın. (Layer yazan yerin altından)

-Resim Silinmiş.

ßu Kadarcık
19 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
helalllll çok güzel olmuş bee ama logolarımız yok görselle sitemizin linki yok Wink
B
bannedddd ⭐ 19y
Sağolasın güzel olmuş.
L
Lagroad ⭐ 19y
oo çok ii olmuş sabit yapın bence V.I:P e
F
ffearless ⭐ 19y
sarışın yapsaydın bari hatunu Razz

eline sağlık
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
çok güzel olmuş bende tam bununla ilgili topic açacadım nasıl yapılıyo die
B
BaTTeRST_ ⭐ 19y
Şimdi Background katmanını kopyalayın bunu nasıl yapıoz
_
_CaspeR_ OP ⭐ 19y
okana bi pc de şuan sorunlar var hiç bieşy yapamıyorum halledince en kısa sürede logolarıda eklicem KUSURA BAKMAYIN YANİ ama yine şuan aklsın yine vip bölümüne alırsınız logo ekleyince Wink Wink
J

okana bi pc de şuan sorunlar var hiç bieşy yapamıyorum halledince en kısa sürede logolarıda eklicem KUSURA BAKMAYIN YANİ ama yine şuan aklsın yine vip bölümüne alırsınız logo ekleyince Wink Wink

ney Confused
düzgün yaz taner yaw ..
B
baris1992 ⭐ 19y
Very Happy Dnaa nın bilgisayarında sorun varmıs hiç birşey yapamıyormus pcdeki sorunu halledince logo eklicekmiş daha sonra ise vip bölümüne tasıncakmıs bu konu Razz
F
Fallasta ⭐ 19y
BG'u nasıl kopyalıyoruz? Confused

Oturduğunuz yerden gülmeyin yeni öğreniyorum Mr. Green
P
pfffffff ⭐ 19y
oturduklari yerden degil oturduklari ile guluyorlar belkide hacim Twisted Evil
F
Fallasta ⭐ 19y

Sende böyle yaparsan halimiz duman behacım detective Laughing Embarassed
S
SonSAHNE ⭐ 19y

Sende böyle yaparsan halimiz duman behacım detective Laughing Embarassed

ctrl + J tuş birleşimini kullanarak veya katmana sağ tıklayım duplicate layer seçeneklerini seçerek yapabilirsin ama bu konunun oyunlar bölümünde ne işi var?
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ps üzerine herşey bölümün adı Shocked
S
silkroad77 ⭐ 19y
teşekkürler güzel paylaşım Very Happy
T
takoz5334 ⭐ 19y
bayildim ben bu sac rengi degistirme olayina... ama bi yapamadim Sad ya bedne background var foreground yok.. ne yapmaliyim? resimi open yapiyorum background oluyor.. duplicate yapiyorum kirmizi yapiyorum resimi mask hide all yapiyorum.. sonra fircaliyorum.. siyah renk... kirmizi degil -.-... yardim edermisin lütfen
B
swclr.gif

"Palet (Renk Seçim Aracı)", Foreground üstteki rengi, Background alttaki rengi belirtir. Defaunt renk (D) resimdeki gibidir. 'a tıklayarak da default ayarlara geçilebilir. 'a tıklayarak alttaki ve üstteki renkleri yer değiştirebilirsiniz(X). Ancak alttaki daima Background, üstteki daima Foreground olacaktır.
Dosyalar (1)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: