Icerige atla
Extraloob

Saç Kesimi Hk.

· 12 Yanıt · 1.8K görüntüleme
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Saçlarımı 3 numara kestirmeyi düşünüyorum ama yakışıp yakışmayacağı konusunda terettütteyim. 😜

1 2 Fotoğraf yükledim yorumlarınızı almak istedim, önerebileceğiniz başka saç modelleride olabilir 😊

Ps ; Trollemezseniz sevinirim sakinolsampiyon:

Spoiler

İmg kod içine almadım çünkü fazlasıyla büyük gösteriyor 🎭
12 Yanıt
P
Pikachu OP ⭐ 15y
Yakışmaz bro böyle iyi.

http://d1210.hizliresim.com/12/c/dv4ny.jpg

Bu pipet ağıza nasıl geliyor acaba?

Bu fotoya laf geleceğini biliyordum 😜 orda yan masada oturan kızlara laf atıyordum o sırada çekmişler
P
Pikachu OP ⭐ 15y
@Lordzek

Yorumun için saol bro 🍺
F
frityus ⭐ 17y
Yakışacağını sanmıyorumkardeşim
C
Denemelisin bence. Kökü sende. acaba olur diye düşüneceğine , yapsaydım deyip duracağına git kestir gör derim. Ki yakışacaktır.
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Denemelisin bence. Kökü sende. acaba olur diye düşüneceğine , yapsaydım deyip duracağına git kestir gör derim. Ki yakışacaktır.

+sarko 👍
Denemekten zarar gelmez, ayrıca yakışır da.
P
Pikachu OP ⭐ 15y

+sarko 👍
Denemekten zarar gelmez, ayrıca yakışır da.

Yorum için teşekkürler.. 1 2 hafta içinde denemeye karar verdim 🤤
Windy
Windy ⭐ 19y
Kafa şekline 3 numara kötü durur gibi
B
BthnCvk ⭐ 16y
Paşam o kafaya 3 numara yakışmaz.Böyle olması daha iyi rezil olmaktansa.
H
Sakın a sakın diyorum yaptırma penisin argodaki hitabıyla söylerdim ama neyse 😄 onun gibi kalıyor insan kendimden biliyorum gözlerime kadar gelen güzel saçlarım varda arkadaşlarım falan sana 3 numara güzel gider diye diye gaza getirdiler mal gibi kaldık kız ortamına falan giresin gelmiyor benden söylemesi yani he eğer yok öyle bi ortam diyorsan kestir gitsin kök sende 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: