Başlıktaki gibi aynen bu sorun bendede mevcut saçlarımı uzatıp bunu kapatmayı tercih ettim hep ama sıcak havalarda felan artık bunaltıyor ve gerçekten canımı sıkmaya başladı bunu düzeltmenin bir yolu varmıdır?
Saç döneri
· 20 Yanıt · 4.6K görüntüleme 0 okuyor
20 Yanıt
"Gül" dedikleri şey mi?
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynen işte o lanet şey :!!&%&!
"Gül" dedikleri şey mi?
aynen işte o lanet şey :!!&%&!
ya 0a vuracaksın bro yada uzun kalacak :/
Ahmet Kural'da da var hocam. Adam yakıştırmış kendine ama . Sen de sana yakışacak bir stil bul . Uzatınca yakışıyorsa sıcaklara dayanmaya çalış 😊
saçimin ön sağında var yanağımda var ve sakallarım ters cikiyor saçımı fön çekip sağdaysa sola soldaysa sağa fönleyip waxlarsan yok gibi gözüküyor ben öyle yapiyorum Bunun düzelme ihtimali yokmuş haberin olsun sıkıntı etme o kadar 😄
@frityus skypede öyle demiyon ama 83035633 83035633
Misal bak saçımı resme göre solunda var tiple dalga geçmeyin vururum 😁
@frityus skypede öyle demiyon ama 83035633 83035633
Misal bak saçımı resme göre solunda var tiple dalga geçmeyin vururum 😁
Spoiler
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/564074_4714763876575_114850411_n.jpg
S
Scintillate
⭐ 17y
Sıfıra vurdurmak çare olmuyor söyleyeyim. Dayımla ikimizde de aynı sorun var o çocukken sıfıra vurdurmuş defalarca ama hala aynı. Benim aşırı değil o yüzden bazen kendimi anime karakterleri gibi görüyorum aynada. Özellikle sabahları. 😜
Temet Nosce
⭐ 17y
Bende de var o lanet şeyden. Başlarda baya uğraştım baktım olmuyor bıraktım, yeni stil buldum gayette güzel oluyor.
Bende de var 😄 ona uygun bi stil bulman şart yoksa bağımsızlığını ilan etmiş bir şekilde saçma sapan duruyor 😄
S
Scintillate
⭐ 17y
Ayrıca belirteyim şu başlığa başka isim bulalım. Gece gece acıktım heralde sacda döner filan var sandım. 😁 Ben buzdolabına doğru ilerlemeliyim. 😜
Bu mesaj Scintillate rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kim yazacak acaba diye bekliyordum ben de 😄 Sacda döner olmaz tantuni olur, kavurma olur makara:
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Ayrıca belirteyim şu başlığa başka isim bulalım. Gece gece acıktım heralde sacda döner filan var sandım. 😁 Ben buzdolabına doğru ilerlemeliyim. :P
Kim yazacak acaba diye bekliyordum ben de 😄 Sacda döner olmaz tantuni olur, kavurma olur makara:
S
Scintillate
⭐ 17y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bende bu açlık olduktan sonra işlemcinin fanını söker üstünde bile yaparım. 😁
Bu mesaj Scintillate rumuzlu uyeden alinti yapildiAyrıca belirteyim şu başlığa başka isim bulalım. Gece gece acıktım heralde sacda döner filan var sandım. 😁 Ben buzdolabına doğru ilerlemeliyim. :P
Bende bu açlık olduktan sonra işlemcinin fanını söker üstünde bile yaparım. 😁
Arkadaşa katılıyorum sabahları kalktığımda aynaya bi bakıyorum anime karakteri gibiyim makara:
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Bu mesaj Hermaphros rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gerçekte olan farklı ama 😆
Arkadaşa katılıyorum sabahları kalktığımda aynaya bi bakıyorum anime karakteri gibiyim makara:
S
Scintillate
⭐ 17y
Bu mesaj Xperyon rumuzlu uyeden alinti yapildi
😁
Bu mesaj Hermaphros rumuzlu uyeden alinti yapildiArkadaşa katılıyorum sabahları kalktığımda aynaya bi bakıyorum anime karakteri gibiyim makara:
😁
Her sabah tararsan bir yerden sonra saç alışıyor
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
Bende farklı değil bi kaç yerler iniyor o kadar 😆
.net ve photoshop sorunlarınızı pm atabilirsiniz.Yaktırıp yeniden eklettirsek olmazmı acaba? 😆
Oğlum dalga mı geçiyorsunuz? En az 10 tane arkadaşım vardır saçında gül olan, bugüne kadar hiçbir zaman gözüme batmadı. Tek derdiniz o olsun.. ^^
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sana batmıyor işte bize batıyor o 😁
Oğlum dalga mı geçiyorsunuz? En az 10 tane arkadaşım vardır saçında gül olan, bugüne kadar hiçbir zaman gözüme batmadı. Tek derdiniz o olsun.. ^^
Sana batmıyor işte bize batıyor o 😁
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap