Icerige atla
Extraloob

Sabahki LSRO

· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme
C
CaptainCoCo OP ⭐ 19y
konusu nerede yav bulamadım bi 80 cap eğlenceli gibiydi indirelim dedik konu yok arkadaş ? varmı beyler bilen :S
7 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Aşağıya doğru bak

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
CreddyTitans
Valentus gel ya Lsro coook zorlayıcı 😄
T
ThePaiNnN ⭐ 18y
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Valentus gel ya Lsro coook zorlayıcı :D

Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim 😄
CreddyTitans
Bu mesaj _ThePaiN_ rumuzlu uyeden alinti yapildi

Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim :D

Lsro kadar berbat değil ya piyasa iyi hani item alıcan moon set parcaları 2 3 m , zor degil kasmak o kadarcık parayı 😊
T
ThePaiNnN ⭐ 18y
Bu mesaj _ThePaiN_ rumuzlu uyeden alinti yapildi

Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim :D

Lsro kadar berbat değil ya piyasa iyi hani item alıcan moon set parcaları 2 3 m , zor degil kasmak o kadarcık parayı :)

İlerki levellerde doğrudur tabi ama düşük levellerde biraz sorun yaşadım ve hemen sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse 😊
M
Eskiler bilir. Buradan Pearl'le beraber başladık oyuna biz^^

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: