konusu nerede yav bulamadım bi 80 cap eğlenceli gibiydi indirelim dedik konu yok arkadaş ? varmı beyler bilen :S
Sabahki LSRO
· 7 Yanıt · 1.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Aşağıya doğru bak

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
CreddyTitans
⭐ 17y
Valentus gel ya Lsro coook zorlayıcı 😄
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim 😄
Valentus gel ya Lsro coook zorlayıcı :D
Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim 😄
CreddyTitans
⭐ 17y
Bu mesaj _ThePaiN_ rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lsro kadar berbat değil ya piyasa iyi hani item alıcan moon set parcaları 2 3 m , zor degil kasmak o kadarcık parayı 😊
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildiValentus gel ya Lsro coook zorlayıcı :D
Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim :D
Lsro kadar berbat değil ya piyasa iyi hani item alıcan moon set parcaları 2 3 m , zor degil kasmak o kadarcık parayı 😊
Bu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildi
İlerki levellerde doğrudur tabi ama düşük levellerde biraz sorun yaşadım ve hemen sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse 😊
Bu mesaj _ThePaiN_ rumuzlu uyeden alinti yapildiBu mesaj Toxic rumuzlu uyeden alinti yapildiValentus gel ya Lsro coook zorlayıcı :D
Dostum ben gelmiştimde oda gerçekten zor kasılıyor yaa 😄 birde gold sıkıntısı aşırı fazla. hadi diyorsun plvl yaptırayım bu sefer gold sıkıntısı oluyo 😄 başlamamla bırakma isteğim bir oldu diyebilirim :D
Lsro kadar berbat değil ya piyasa iyi hani item alıcan moon set parcaları 2 3 m , zor degil kasmak o kadarcık parayı :)
İlerki levellerde doğrudur tabi ama düşük levellerde biraz sorun yaşadım ve hemen sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse 😊
M
Mr. Mojo Risin'
⭐ 14y
Eskiler bilir. Buradan Pearl'le beraber başladık oyuna biz^^
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap