Icerige atla
Extraloob

Saat 16:30 İtibari TTnet ten kaynaklanan Lag a Son

· 83 Yanıt · 6.0K görüntüleme · Sayfa 4 / 4
Yanıtlar
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Very Happy Ban TTNET
C
Cobalt ⭐ 18y
Ben denemiyorum Bile HAfta içi anca girerim :x Mad Mad
T
ToRuN ⭐ 18y
HeHe Very Happy TTnet Bugün snn yüzünden lwl atlayamıcam..Bana bi 80 lwl borçlusun Very Happy:D Very Happy
C
Cobalt ⭐ 18y
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
B
ByCano ⭐ 19y
Saat nerdeYse 19.00 soRun haLa devam ediyoR... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Twisted Evil
G
ghostly ⭐ 19y
parayla reziilik bu olsa gerek Mr. Green
B
ByCano ⭐ 19y
orjinaL cLient pLss Sad
M
MaRJiNaL ⭐ 19y
arkadaslar sanırım sorun ttnet den deil çünkü knight online yi cok rahat oynıyabliorum. 1 zerre laq yok Rolling Eyes
A
alpay29 ⭐ 19y
kocaeli de hala devam ediyor...MeRKEZ
B
ByCano ⭐ 19y
joyMaxx Evil or Very Mad
T
ToRuN ⭐ 18y

kocaeli de hala devam ediyor...MeRKEZ

Aynen kardeş dewam ediyor..Helese dünya bankası kalıcı konutlarında...Uff ne lag yaa Sad
M
MonteCarlo ⭐ 18y
Offf 3 Gündür Oyun oynayamadım ya.Bi Haftasonumuz vardı Zaten. Walla içim sıkılıyo..
1
100 ⭐ 18y
TTNET te sorun yok bence sro da var event geldi böğle oldu oyuna giriyom event saatti yaklaştımı char hareket etmiyo ve dc bitsede şu salakca olan event kurtulsak gm artık ne yaptığını bilmiyo bakalım ilerleyen günlerde ne yaşıcaz şimdi poso c9 ve trafik event da verdiği ya kurdele yada elıxır sun item veriyo olsa halimiz ne olurdu kimbilir: detective
M
MonteCarlo ⭐ 18y

TTNET te sorun yok bence sro da var event geldi böğle oldu oyuna giriyom event saatti yaklaştımı char hareket etmiyo ve dc bitsede şu salakca olan event kurtulsak gm artık ne yaptığını bilmiyo bakalım ilerleyen günlerde ne yaşıcaz şimdi poso c9 ve trafik event da verdiği ya kurdele yada elıxır sun item veriyo olsa halimiz ne olurdu kimbilir: detective

Sorun TTNET'te . Google'da araştırma yaparsan Sadece SROda değil,Çoğu Online Oyun ve Web sitelerde de sorun olduğunu görürsün.Şuan Bir çok Türk Verimerkezleri ve İnternet üzerinden çalışan Kurumlar Felç durumda
C
Cobalt ⭐ 18y
Aynn Bi hafta sonumuz vardı oda gitti nabalım okuldan gelince bari lag olmasınnnn
W
Wrestler ⭐ 19y
iideee nsl gideceq bu lag onuda söyleyiver program v.s bişe yoqmuu!!1
Q
Quincey ⭐ 18y
walla ben ttnet kullanmıom
smile adsl kullanıom lag fln yok.Tertemiz Cool
U
ulak35 ⭐ 18y
Arkadaşlar gerçekten bende de lag kalktı ama ben serverler boşaldı diye olduğunu düşünüyrum...
U
ulak35 ⭐ 18y

walla ben ttnet kullanmıom
smile adsl kullanıom lag fln yok.Tertemiz Cool

Very Happy İnsan bu kadar da yalancı olmaz.Profilinde konumuna ne yazdığını unuttun galiba 😊

HATIRLATAYIM

Konum: Yıllardır Pc başındayım.Silkroadda yeni haritlar yeni lvler gelmesi lag dc trafik gitmsi umudundayım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: