oyuna giremiyorum update etmiyor))(???????**
saat 15.30 oyun kapalımı??
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
G
gRaNdFlaSh
⭐ 19y
ezıq mısın sen ya 3 tane baslık nıe acıosn allaım ya Evil or Very Mad
her salı günü oyun bakıma alınır bu yüzden oyuna giremeyiz...
ayrıca 1 tane topic açman yeterli Exclamation
ayrıca 1 tane topic açman yeterli Exclamation
çok özür dilerim ya bilgisayarın hatası bilerek açmadım 3 tane topic Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Offfffffffff ya tam %97 oldu oyun kapatıldı şimdide başlamıyo
ya hala mı update yapıyolar ya saat kaç oldu düzeltemediler mi zaten canım sıkıldı gdf lerde gitmiş diyolar Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
arkadasım 3 tane acmaya gerek gecekten yok bız senı 1 topıctede yardım edebılırız yas kac bu aradA? Twisted Evil
arkadaşım okuma yazmayı hala çözemedin heralde yazşın 0-6 heralde oraya yazdım eğer biraz okuyabilirsen okuma n olduundan da şüpheliyim açıkcası :?!!! :?!!! :?!!! :?!!!
sen gercekten amlıatla beynınımı aldırdın Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
amlıatla beynınımı aldırdın
gerçekden türkçe konuşmayı bilmediin ortda senin ile muhattab olmama m ne dediğin bile anlaşılmıyo Laughing Laughing Laughing
burdakı cogu ksıı anlamıstır dogaldır anlamaman amelıyat anlamında kısalttım ınsallah anlamısındır bı daha soryorum amelıyatla beynınımı aldırdın:D
burdakı cogu ksıı anlamıstır dogaldır anlamaman amelıyat anlamında kısalttım ınsallah anlamısındır bı daha soryorum amelıyatla beynınımı aldırdın:D
üff tmm sus uzatma
ya modlar bu taa salıdan kalma bi topic ya sabit gibi hala burda ya silinmezmi bu? popcorn popcorn popcorn popcorn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap