Icerige atla
Extraloob

saat 15.30 oyun kapalımı??

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
P
Police OP ⭐ 19y
oyuna giremiyorum update etmiyor))(???????**
13 Yanıt
G
gRaNdFlaSh ⭐ 19y
ezıq mısın sen ya 3 tane baslık nıe acıosn allaım ya Evil or Very Mad
TheMyth_
TheMyth_ ⭐ 19y
her salı günü oyun bakıma alınır bu yüzden oyuna giremeyiz...
ayrıca 1 tane topic açman yeterli Exclamation
P
Police OP ⭐ 19y
çok özür dilerim ya bilgisayarın hatası bilerek açmadım 3 tane topic Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
K
karakuwet ⭐ 19y
Offfffffffff ya tam %97 oldu oyun kapatıldı şimdide başlamıyo
P
Police OP ⭐ 19y
ya hala mı update yapıyolar ya saat kaç oldu düzeltemediler mi zaten canım sıkıldı gdf lerde gitmiş diyolar Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
M
mavi_ ⭐ 19y
arkadasım 3 tane acmaya gerek gecekten yok bız senı 1 topıctede yardım edebılırız yas kac bu aradA? Twisted Evil
P
Police OP ⭐ 19y
arkadaşım okuma yazmayı hala çözemedin heralde yazşın 0-6 heralde oraya yazdım eğer biraz okuyabilirsen okuma n olduundan da şüpheliyim açıkcası :?!!! :?!!! :?!!! :?!!!
M
mavi_ ⭐ 19y
sen gercekten amlıatla beynınımı aldırdın Twisted Evil Mr. Green Mr. Green
P
Police OP ⭐ 19y

amlıatla beynınımı aldırdın

gerçekden türkçe konuşmayı bilmediin ortda senin ile muhattab olmama m ne dediğin bile anlaşılmıyo Laughing Laughing Laughing
M
mavi_ ⭐ 19y
burdakı cogu ksıı anlamıstır dogaldır anlamaman amelıyat anlamında kısalttım ınsallah anlamısındır bı daha soryorum amelıyatla beynınımı aldırdın:D
P
Police OP ⭐ 19y

burdakı cogu ksıı anlamıstır dogaldır anlamaman amelıyat anlamında kısalttım ınsallah anlamısındır bı daha soryorum amelıyatla beynınımı aldırdın:D

üff tmm sus uzatma
P
Police OP ⭐ 19y
ya modlar bu taa salıdan kalma bi topic ya sabit gibi hala burda ya silinmezmi bu? popcorn popcorn popcorn popcorn

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: