beyller ıd pw yazıyom c7 erıyo nıye gıremıyorum sızce ımage cod da gelmıyo ?
S.a bakarmısınızz
· 5 Yanıt · 809 görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
M
Misproject
⭐ 19y
ben oyundayım bot kurdum crack bota ama guildden abilerimin çarları soyulmuş ben böle oyunun
bekle arkasım yapacak bisi yok bosuna konu acmayalım herkes acıyo forum copluk yaptınız!!!!
malesef çar soyma olayları bayaa arttı :S bu update de baya bi zarar war :s
Arkadaşlar..
Globalden yabancı birisi oyunu bırakıyorum. Diye mesaj attı ve ardından ID ve PAss de yazdı. Bir kenara not ettim. Belki gerçektir diye...
> bir kaç gün sonra denedim oyuna girdi. Adamın durumu içler acısı adamın Ana Charı Lvl 15 PK yapmışlar ve 90 000 küsür puan pk puanı var. Charı soymuşlar hiçbirşey bırakmamışlar.
> Adama Charına Korsan kıyafeti , Beyaz Kurt , Yeşil kuş almış, hiç yoktan masrafda etmiş.
> Char level 32 den iniyordu.
> O zaman anladım benim başıma gelse oldukça üzülürüm. Bende oyunu bırakırım yeniden item yapana kadar....
Globalden yabancı birisi oyunu bırakıyorum. Diye mesaj attı ve ardından ID ve PAss de yazdı. Bir kenara not ettim. Belki gerçektir diye...
> bir kaç gün sonra denedim oyuna girdi. Adamın durumu içler acısı adamın Ana Charı Lvl 15 PK yapmışlar ve 90 000 küsür puan pk puanı var. Charı soymuşlar hiçbirşey bırakmamışlar.
> Adama Charına Korsan kıyafeti , Beyaz Kurt , Yeşil kuş almış, hiç yoktan masrafda etmiş.
> Char level 32 den iniyordu.
> O zaman anladım benim başıma gelse oldukça üzülürüm. Bende oyunu bırakırım yeniden item yapana kadar....
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap