S grade devil çıkarmak için 1000 silk alcam Sizce çıkma olasılığı nedir? Yada S grade için 1000 silk almam doğrumu
S grade devil çıkarmak için
· 16 Yanıt · 21K görüntüleme 0 okuyor
16 Yanıt
saçmalık 😜 %5 daha fazla hp ve %1 block içinmi 😄
U
Ural_Tulga
⭐ 15y
Şans ama inada girince çıkmama olasılığı artıyor nedense.
Gözlemlerime göre hafta sonu saat 21:00, 23:30 aralarında hotanda denersen çıkıyor. Hurafe demesin kimse birçok arkadaşım hafta sonu dediğim saatler arasında çıkardı 😁
Gözlemlerime göre hafta sonu saat 21:00, 23:30 aralarında hotanda denersen çıkıyor. Hurafe demesin kimse birçok arkadaşım hafta sonu dediğim saatler arasında çıkardı 😁
cicioe2
cicioe2
Bu smileyi hiç sevmiyorum.
Magic pop bir fiyaskodur parana yazık çok fazla özellik katmıyor zaten,daha güzel yerlerde değerlendirirsin o kadar parayı.
anladım önerileriniz için teşekkür ediyorum
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
anlamsız
afedersin ama mal misin?
10 silke düşürdüm
afedersin ama mal misin?
Bunu yazan arkadaş ben sadece sitedeki değerli arkadaşlarımın görüşünü almak istedim.Ama yaptıgın yorum için sanada teşekkür ediyorum gercekten cok yardımcı oldun
harcama okadar plus çek max 200 silke düşer o devil garantisini veririm
H
Holstromania
⭐ 16y
Plus + %20 devil str eu charda 62k hp yapıyor anlamsız diyenler bence oyundan anlamıyor demektir.Glavie isen hp'yi sen düşün artık
+1 Holstromania.
int karakterlerde %20 devilin pek bir yararını göremezsiniz fakat str karakterlerde gerçekten işe yarıyor. Eğer str karakterin varsa 1k silke değer bence. 😊 Ayrıca ileride oyuna devili geliştirme özelliği gelecek. %20lik devili geliştirdiğinizi düşünsenize. OMG!
int karakterlerde %20 devilin pek bir yararını göremezsiniz fakat str karakterlerde gerçekten işe yarıyor. Eğer str karakterin varsa 1k silke değer bence. 😊 Ayrıca ileride oyuna devili geliştirme özelliği gelecek. %20lik devili geliştirdiğinizi düşünsenize. OMG!
E
EricNorthmaN
⭐ 17y
arkadaş karakterinin nasıl bi buildi olduğunu belirtirse daha iyi olmaz mıydı?? bu polemik nie anlamadım
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap