Icerige atla
Extraloob

S grade devil çıkarmak için

· 16 Yanıt · 21K görüntüleme
S
stromb OP ⭐ 15y
S grade devil çıkarmak için 1000 silk alcam Sizce çıkma olasılığı nedir? Yada S grade için 1000 silk almam doğrumu
16 Yanıt
S
S4YKLO ⭐ 16y
saçmalık 😜 %5 daha fazla hp ve %1 block içinmi 😄
U
Ural_Tulga ⭐ 15y
Şans ama inada girince çıkmama olasılığı artıyor nedense.
A
akherons ⭐ 15y
Gözlemlerime göre hafta sonu saat 21:00, 23:30 aralarında hotanda denersen çıkıyor. Hurafe demesin kimse birçok arkadaşım hafta sonu dediğim saatler arasında çıkardı 😁
A
Afgan ⭐ 17y
Gözlemlerime göre hafta sonu saat 21:00, 23:30 aralarında hotanda denersen çıkıyor. Hurafe demesin kimse birçok arkadaşım hafta sonu dediğim saatler arasında çıkardı 😁

cicioe2
A
akherons ⭐ 15y

cicioe2

Bu smileyi hiç sevmiyorum.
Galliport
Galliport ⭐ 16y
Magic pop bir fiyaskodur parana yazık çok fazla özellik katmıyor zaten,daha güzel yerlerde değerlendirirsin o kadar parayı.
S
stromb OP ⭐ 15y
anladım önerileriniz için teşekkür ediyorum
E
anlamsız
X
xcorelli ⭐ 18y
afedersin ama mal misin?
F
FaR_CRY ⭐ 17y
10 silke düşürdüm
S
stromb OP ⭐ 15y
afedersin ama mal misin?

Bunu yazan arkadaş ben sadece sitedeki değerli arkadaşlarımın görüşünü almak istedim.Ama yaptıgın yorum için sanada teşekkür ediyorum gercekten cok yardımcı oldun
F
FaR_CRY ⭐ 17y
harcama okadar plus çek max 200 silke düşer o devil garantisini veririm
H
Plus + %20 devil str eu charda 62k hp yapıyor anlamsız diyenler bence oyundan anlamıyor demektir.Glavie isen hp'yi sen düşün artık
R
requiem43 ⭐ 16y
+1 Holstromania.

int karakterlerde %20 devilin pek bir yararını göremezsiniz fakat str karakterlerde gerçekten işe yarıyor. Eğer str karakterin varsa 1k silke değer bence. 😊 Ayrıca ileride oyuna devili geliştirme özelliği gelecek. %20lik devili geliştirdiğinizi düşünsenize. OMG!
E
arkadaş karakterinin nasıl bi buildi olduğunu belirtirse daha iyi olmaz mıydı?? bu polemik nie anlamadım

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: