Selamlar, charın son hali için S devil + Pre + Pet + 3 Kasa + Sun Full Int Spear Char
S devil + Pre + Pet + 3 Kasa + Sun Full Int Spear Char
· 4 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
4 Yanıt
slmlar 5326306949 dan iletişime geçebilirsen sevinirim
Selamlar tekrardan,
Char şu anda 44 level ve Full int olarak çevirdim.
Full int - Heuksal ve Fire - Light - Cold şu anki buildi.
S devil var, premium , devil , pet süresi 22 gün.
42 lik full statlı sun spear silah takılı,
Elimde ki sun muhtemelen satılana kadar +11 ve ya +9 olacak. Kasmak için geldim hemen 😊 Sadece elimde ki 42 lik sun 75-100 tl arası yapmakta, bu sebeple 52 sun spear almanız kolay olacaktır.
Aynı zaman da full sun 50 lvl thief set dizeceğim, buna sebeple teklif gelene kadar fiyat değişebilir. Bu haliyle almak isterseniz 2000 TL den aşağıya satmayacağım. Buna göre pm atarsanız sevinirim.

Char şu anda 44 level ve Full int olarak çevirdim.
Full int - Heuksal ve Fire - Light - Cold şu anki buildi.
S devil var, premium , devil , pet süresi 22 gün.
42 lik full statlı sun spear silah takılı,
Elimde ki sun muhtemelen satılana kadar +11 ve ya +9 olacak. Kasmak için geldim hemen 😊 Sadece elimde ki 42 lik sun 75-100 tl arası yapmakta, bu sebeple 52 sun spear almanız kolay olacaktır.
Aynı zaman da full sun 50 lvl thief set dizeceğim, buna sebeple teklif gelene kadar fiyat değişebilir. Bu haliyle almak isterseniz 2000 TL den aşağıya satmayacağım. Buna göre pm atarsanız sevinirim.
0533 139 22 35 yazın bana
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
CHAR SS DEVİL FLAG 5 MALE 134 LWL INT SPEAR JOB 120 THİEF ZERK FULL WTT S DEVİL SS DEVİL FLAG 9 PM MEEE WTS Ecsro full int spear char - Sun set & spear WTS 130 Lv Spear Nucker, Devil S, 2/2 FLAG, 3 PAGE, CHİEF GENERAL, 120 THİEF JOB,5 STROAGE+3 CHAR FULL ZERK, FULL INT, ZEUGMA 90LV Full INT Nuker FBSOS+5 DEVIL,PET,PRE,AVATAR,3.SAYFA WTS 133lv Spear Nucker DevilS 5/5 Flag 3Page Chief General 131 Thief 5-stroage 3 Char Full Zerk Res Pet VIP PREMIUM PLUS DEVİL AKTİF