Icerige atla
Extraloob

Rusya,Suriye,İran Türkiye Sınırına Füze Yerleştirdi !!

· 7 Yanıt · 1.4K görüntüleme
J
Jaysean OP ⭐ 18y
#1
2 kaynağıda inceleyin ortalık baya karıştı
Suriye, yakın zamana kadar ABD ve İsrailin korkulu rüyası olan Rus yapımı SCUD füzelerini Türkiye sınırında Kamışlı ve Ayn Diwara konuşlandırdı.
Suriye ordusunun en çok güvendiği silahlar arasında bulunan Scud ve Sam füzeleri 1500 km menzile sahip!..

Türkiye’nin demokrasi taleplerine karşı Suriye, askeri güç gösterisiyle cevap verdi.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, nükleer başlık takılabilen SCUD füzelerini Türkiye’ye çeviren Esad yönetimi, en çok elindeki bu Rus silahlarına güveniyor. Yakın zamana kadar ABD ve İsrail’in korkulu rüyası olan SCUD füzeleri Irak-Türkiye sınırına Kamışlı ve Ayn Diwar’da konuşlandırılmış durumda.

Suriye ordusu füzelerin dışında, Rusya’dan sonra bölgenin en fazla zırhlı aracına sahip kara birliğiyle tanınıyor.

Kaynak: http://www.haber365.com/Haber/Suriye_Tu ... rlestirdi/
Savaş çok yakında.belliki iran ve suriye bize saldırmayı düşünüyor olası bi saldırı durumunda.Türkiye bence ani bi hava operasyonuzya füzeleri yok etmeli.Yoksa bizim için iş kötü.

Üç Ülke Malatya'yı Vuracak

Malatya Kürecik'te kurulan NATO Radar Üssü'ne füze tehdidi yağıyor. NATO füze kalkanına karşı çıkan Rus hükümeti, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu füzesavar ve radar sistemlerini konuşlandıran ülkeleri menzile alacağını açıklamasının ardından İran ve Suriye de füze sistemlerinin yönünü Malatya'ya çevirdi.

RUSYA DA MALATYA'YI MENZİLİNE ALDI

NATO füze kalkanına karşı çıkan Rus hükümeti, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu füzesavar ve radar sistemlerini konuşlandıran ülkeleri menzile alacağını açıkladı.

Krasnodar’a yerleştirilecek İskender-E füzeleri Malatya’da kurulacak Kürecik radar üssü ile birlikte Türkiye’nin üçte birini vurabilecek.

ABD ve NATO ile Avrupa geneline kurulacak füze kalkanı konusunda bir türlü anlaşamayan Rusya, bu sistemin kurulacağı ülkeleri menziline alma tehdidinde bulundu. Füze kalkanı konusunda geçen yıl yapılan görüşmelerde Moskova hükümeti, Polonya, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Türkiye’ye kurulacak sistemin ortaklaşa işletilmesi önerisinde bulunmuştu. Ancak bu öneri NATO tarafından reddedilmişti. ABD’nin iki ay önce hız verdiği füze kalkanı projesi kapsamında Malatya’nın Kürecik ilçesine radar üssünün kurulmasına karar verildi. Füzesavarların konuşlandırılması konusunda benzer bir anlaşma da Romanya hükümeti ile yapıldı. Bu durumdan rahatsız olan Rusya, daha önce Polonya ve Çek Cumhuriyeti’ni menzile almak için Kaliningrad’a konuşlandıracağı İskender füzelerinin menzilini genişleterek Türkiye’yi de dahil etti. Rusya Devlet Başkanı Medvedev, NATO füze kalkanı sistemini konuşlandıracak bütün ülkeleri menziline alacak İskender füzeleri kurma tehdidinde bulundu.
http://www.haber365.com/Haber/Uc_Ulke_M ... i_Vuracak/
7 Yanıt
Galliport
Galliport ⭐ 16y
#2
3. Dünya savaşı hazırlıkları hep bunlar.Allah sonumuzu hayır etsin.
lemonade
lemonade ⭐ 17y
#3
3. Dünya savaşı hazırlıkları hep bunlar.Allah sonumuzu hayır etsin.

+1
N
NeoniK ⭐ 17y
#4
Zaten Türkiyenin o füze kalkanını kurması yanlış. Avrupa'yı korumak bize mi düşmüş sen ilk Önce Kendini Koru Terörü bitir be .
R
RoqA ⭐ 17y
#5
Açıkcası korkuyorum. Olası bir savaşta yok olacak ilk ülke biziz. Allah yardımcımız olsun.
J
Jaysean OP ⭐ 18y
#6
Açıkcası korkuyorum. Olası bir savaşta yok olacak ilk ülke biziz. Allah yardımcımız olsun.

+Jay

😢
T
tenpanter ⭐ 17y
#7
Yemin ederim savaş çıkacağını biliyordum işte çıkıyor adamlar haklıymış!

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: