Icerige atla
Extraloob

Runtime Error Hatası! Acil!!!

· 3 Yanıt · 1.5K görüntüleme
B
bbsport OP ⭐ 16y
Beyler 5 BATTLE ARENAYI indirdim indirdikten sonra açtım yukluyor TAMAM ama yuklerken yarısına geldiğinde Runtime Error hatası alıyorum 😠
3 Yanıt
T
Senin için internetten araştırdım.

Runtime Hatası Nasıl Düzeltilir?

Runtime hatasının çözümünün oluşma nedenine göre değişik yolları olabilir. Aşağıdaki 5 maddeye dikkat ettiğiniz taktirde bu tür hatalardan korunabilirsizin.

1# Öncelikle sahip olduğunuz Windows’ u sürekli güncel tutun. Son çıkan güncellemeleri yükleyin.

2# Ekran kartı sürücülerinizi güncel tutun. Sahip olduğunuz ekran kartının en son sürümüne

3# Çalıştırmaya çalıştığınız ve kullandığınız programın en son sürümlerini kullanığınızdan emin olun.

4# “Microsoft Visual C++ 2005” in yeniden yüklenmesi de sorunun sözülmesine yardımcı olabilir. (benim sorunumu çözen bu yöntem oldu)

Bunları denemeni önerririm hala sorun devam ederse tam olarak resmini eklersen iyi olur.
T
2.Bir yol :

Bilgisayarın düzgün çalıştığı bir zamana sistem geri yükleme yapın. Düzelmezse, C sürücüsü-sağtık-özellikler-araçlar-şimdi denetle komutunu çalıştırın. Olmazsa Sisteminizi güncel antivirüs yazılımlarla taratın. Daha da olmazsa kurulum CD'sini takıp sfc /scannow komutunu başlat-çalıştırdan çalıştırın.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: