Selamlar;
Forumdaki run time ile ilgili konuları okudum ama hala yapamadım.
Driver güncelledim;framework 2.0 kurdum ama hala olmuyor.Silkroad yeni sildim yükledim olmadı.Başka bir bilgisi olan varmı ?
Ayrıca bu hatayı oyunu açarken değil charımı seçip oyuna girerken alıyorum.
SS;
- Resim Silinmiş.
Runtime error
· 11 Yanıt · 4.0K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
AG bot kullanmazsan geçebilir. Veya library files dosyasını indir.
AG bot kullanmazsan geçebilir. Veya library files dosyasını indir.
AG bot bilmiyorum ama library files nerden indiricem ?
library files da olmadı format atalım bakalım...
Denemeye değer. Başarılar.
Denemeye değer. Başarılar.
Yok artık ya format attım ve yinede olmadı silkroad mu bırakayım onumu istiyo bu oyun :?
T
TitusPullo
⭐ 19y
Bu hatanın Kesinlikle Çözümü ilk olarak Bilgisayarına Kaspersky Antivürüs Programını kur
Daha Sonra Directx 9,0c yi yükle
Ekran Kartını Güncelle Bir daha bu hata karşına gelmeyecektir...
viewtopic.php?f=280&t=56538
Bu başlığa baktın mı öncelikle!
Evet baktım ordaknleri yaptım ama olmadı.
Bu hatanın Kesinlikle Çözümü ilk olarak Bilgisayarına Kaspersky Antivürüs Programını kur
Kaspersky kullanıyorum zaten yeni format attım driver güncel en son sürümünü kurdum directx 9.0 da var sanırım ama yinede deniycem
Kaspersky ile bilgisayarını iyice tarat bendede vardı aynı hata Format attıktan sonra tarat pc ni benim 3.5 saat sürmüştü tarama ondan sonra Titus Pullo nun dediklerini uygula hatanın geçeceğini umuyorum...
Yok directx le de olmadı ama ben sanırım bunun olmasının sebebini biliyorum;
Pc de herhangi bir ekran kartı güncellemesi veya virüs sorunu yok çünkü olsa format sonrasıda yapmazdı.Sorun sroda ve benim diğer bir sorunum hani setup basıyoruzda please wait diyo ve sonra bir hata veriyo işte o hata bende hiç geçmedi ben seyup kuramıyorum.Bu setup ı da arkadaşımdan aldım acaba ondan mı böle bir hata var?Silkroad oynamak için ben arkadaşımdan C: deki silkroad klasörünü aldım direk attım c ye ne güzel oynuyordum ki taa ki diğer bölümde arkadaşın paylaştığı sro ekranını küçültme programını kullanana kadar.Onu kullandım ve silkroad bozuldu.
Şimdi setup çalışmıyo,o C den aldıgım klasörlerin orjinalleride aynı hatayı veriyo.Belki setup kurabilsem düzelirdi ama kuramıyorum.
Herhal sro maceram buraya kadarmış 😊
Pc de herhangi bir ekran kartı güncellemesi veya virüs sorunu yok çünkü olsa format sonrasıda yapmazdı.Sorun sroda ve benim diğer bir sorunum hani setup basıyoruzda please wait diyo ve sonra bir hata veriyo işte o hata bende hiç geçmedi ben seyup kuramıyorum.Bu setup ı da arkadaşımdan aldım acaba ondan mı böle bir hata var?Silkroad oynamak için ben arkadaşımdan C: deki silkroad klasörünü aldım direk attım c ye ne güzel oynuyordum ki taa ki diğer bölümde arkadaşın paylaştığı sro ekranını küçültme programını kullanana kadar.Onu kullandım ve silkroad bozuldu.
Şimdi setup çalışmıyo,o C den aldıgım klasörlerin orjinalleride aynı hatayı veriyo.Belki setup kurabilsem düzelirdi ama kuramıyorum.
Herhal sro maceram buraya kadarmış 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap