R ramonmurat OP ⭐ 18y 16 yil once #1 bu hatayı veriyor bilgisi olan var mı TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #2 win nt mi kullanıyorsun ? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ramonmurat OP ⭐ 18y 16 yil once #3 Hayır normal xp kullanıyorum TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
B bela41 ⭐ 17y 16 yil once #4 Sro rumata loader kullanıyon mu? TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
R ramonmurat OP ⭐ 18y 16 yil once #5 Sro rumata loader kullanıyon mu?rumata loader indirdim ve bu hatayı veriyor bir türlü çalıştıramadım daha önce çalışıyordu ama anlayamadım TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Chorus Yönetici ⭐ 19y 16 yil once #6 yüklediğin bir program çalışmasını engelliyor. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Y Yalnizgezen ⭐ 19y 16 yil once #7 Başlat menüsünden çalıştıra tıkla oraya "msconfig" yaz çıkan menude servisler kısmında Windows network interference service diye çalışan bir servis var onu durdur. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil