B
Bozkurt_06
⭐ 17y
Ya beyLer bunun banLanma riski ne kadar dı ,char arkdaşımın çünkü bana emanet ?? Gerçi 2-3 haftadır kullanıyorum bşy oLmadı çok şükür. 😐 Ama oLmaz oLmaz da demiyorum. :D
Ya beyLer bunun banLanma riski ne kadar dı ,char arkdaşımın çünkü bana emanet ?? Gerçi 2-3 haftadır kullanıyorum bşy oLmadı çok şükür. 😐 Ama oLmaz oLmaz da demiyorum. :D
Var ama Hemen banlayacaklarını sanmam " SilkErrSender.exe " adını değiştirmeyi unutmayın.
Kullanmaya başlayalı 2-3 ay oldu. Bana daha ban gelmedi.
ama Ne olur Ne olmaz diye 50 silk yükledim.
Hata veriyor acaba neden? :?
aga simdi bu su an ki ne uyuyom 1.84 e
arkadaşlar lodaer la ilgili bi sorum olacak. ya ben bunu indirdim silkroad klasörünün içine attım "kemalist" arkadaşın dedigi gibi "Silkroad Klasörünün İçerisindeki SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ ! Adına istediğiniz her hangi bir şeyi yazabilirsiniz." o dosyanın adını da deiştirdim. ve bana "cant finding Orjinal sro_client.exe version 1.182 Execution aborted!!" diye bir yazı çıkıyo ve loader çalışmıyo nedeni ne olabilir acaba_? acil cvp lütfenn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap