Icerige atla
Extraloob

Rumata Loader 1.231 [ Multi Client ]

· 3.8K Yanıt · 474K görüntüleme · Sayfa 81 / 189
Yanıtlar
B
Bozkurt_06 ⭐ 17y
Ya beyLer bunun banLanma riski ne kadar dı ,char arkdaşımın çünkü bana emanet ?? Gerçi 2-3 haftadır kullanıyorum bşy oLmadı çok şükür. 😐 Ama oLmaz oLmaz da demiyorum. :D
E
emc ⭐ 18y
Ya beyLer bunun banLanma riski ne kadar dı ,char arkdaşımın çünkü bana emanet ?? Gerçi 2-3 haftadır kullanıyorum bşy oLmadı çok şükür. 😐 Ama oLmaz oLmaz da demiyorum. :D

Var ama Hemen banlayacaklarını sanmam " SilkErrSender.exe " adını değiştirmeyi unutmayın.
Kullanmaya başlayalı 2-3 ay oldu. Bana daha ban gelmedi.
ama Ne olur Ne olmaz diye 50 silk yükledim.
B
Bozkurt_06 ⭐ 17y

Var ama Hemen banlayacaklarını sanmam " SilkErrSender.exe " adını değiştirmeyi unutmayın.
Kullanmaya başlayalı 2-3 ay oldu. Bana daha ban gelmedi.
ama Ne olur Ne olmaz diye 50 silk yükledim.

Bnm charım banLanırsa banLansın ama yeterki arkdaşın charına bşy oLmasın ,60 küsür siLk var ama daha önceden yükLemiştim bu probLem oLmaz umarım. Ztn şu charı bi 90-100 yapim satacağım. ( Gerçi satmak istemiyorum ama bzm tayfaLar başka serverdan çağırıyorLar ne yapaLım =) 😉
P
Pro ⭐ 18y
1.184 için ne zaman cıkar acaba?
A
aslan1996 ⭐ 17y
yya arkadaşım kusra klama amam 1.84 de işed yaramıyo
O
odin07 ⭐ 18y
hadi beyler ağaç olduk
P
Pro ⭐ 18y
Kemalist Bu gun cıkar mı
P
plusTURK ⭐ 18y
ya yeni sürüm ne zmn çıkar giremiyorum :'(
S
Seppuku ⭐ 18y
Hata veriyor acaba neden? :?
P
Hata veriyor acaba neden? :?

daha yeni versiyon gelmedi, orjinal sitesinde de yok daha bekliyoruz...
_
aga simdi bu su an ki ne uyuyom 1.84 e
P
aga simdi bu su an ki ne uyuyom 1.84 e

1.184e uyumlu değil.
_
s.a cümletten
xian server in den kimse var mı
_
xian da 67 ful int nüker oyun parasına satlık tır
_
canım sıkılı yo oyuna giremiyom bide xian bide
off:(
S
yeni checkten sonra loaderler işlemiyor acele yardım plees
C
civciv ⭐ 18y
Orjinal Sitesini Adresini Verirmisin 🤤 🙏
U
ultima ⭐ 17y
yeni sürüm çıkmıştır arkadaşlar buyrun pronun sitesi

recyfer.info
L
latinboy ⭐ 19y
arkadaşlar lodaer la ilgili bi sorum olacak. ya ben bunu indirdim silkroad klasörünün içine attım "kemalist" arkadaşın dedigi gibi "Silkroad Klasörünün İçerisindeki SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ ! Adına istediğiniz her hangi bir şeyi yazabilirsiniz." o dosyanın adını da deiştirdim. ve bana "cant finding Orjinal sro_client.exe version 1.182 Execution aborted!!" diye bir yazı çıkıyo ve loader çalışmıyo nedeni ne olabilir acaba_? acil cvp lütfenn
S
Sentenced ⭐ 17y
arkadaşlar lodaer la ilgili bi sorum olacak. ya ben bunu indirdim silkroad klasörünün içine attım "kemalist" arkadaşın dedigi gibi "Silkroad Klasörünün İçerisindeki SilkErSender.exe Dosyasının İsmini Değiştirmeyi Unutmayın , Yoksa BANLANABİLİRSİNİZ ! Adına istediğiniz her hangi bir şeyi yazabilirsiniz." o dosyanın adını da deiştirdim. ve bana "cant finding Orjinal sro_client.exe version 1.182 Execution aborted!!" diye bir yazı çıkıyo ve loader çalışmıyo nedeni ne olabilir acaba_? acil cvp lütfenn

O loaderın sürümü geçmiş işte arkadaşım,yenisini bekliyoruz.Diğer arkadaşta orjinal sitesinin adresini yazmiş gir ordan indiri ver bi zahmet

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: